*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Erişilebilir AÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Yeni Binası Hizmete Açıldı  (Okunma sayısı 1186 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Erişilebilir AÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Yeni Binası Hizmete Açıldı



Bir süredir Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİLKOM) Binası ve çevre fakültelerin dersliklerinde hizmet veren Sağlık Bilimleri Fakültesi, yeni binasına kavuştu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi için yeniden tasarlanan binanın açılışını, AÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Gündoğan, açılışta yaptığı konuşmada, Sağlık Bilimleri Fakültesinin üniversitenin en genç fakültelerinden olduğunu belirterek, fakültenin yeni binası hazırlanmadan önce öğrencilerin farklı binalarda eğitim gördüğün anımsattı.

Fakülte binasındaki sınıflar büyütüldü ve fakülte şartlarına daha elverişli bir şekilde tasarlandı. Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü ve Sosyal Hizmetler Bölümü olarak yaklaşık 350 öğrenciye eğitim veren ve iki bölüme ayrılan binada öğrencilerin konforlu ders dinleyebilmeleri için tasarlanan sıralar, akıllı tahtalar, ders için gerekli araç ve gereçler bulunuyor.

Yeni fakülte binasında 10 derslik, 1 bilgisayar laboratuvarı, bireysel görüşme odası, muayene odası, idari ofisler ile hem açık hem de kapalı kullanımı bulunan kantin, 1 toplantı odası, 120 kişilik konferans odası ile engelli öğrencilerin kullanımı için girişler, asansör ve tuvaletler oluşturuldu.

25.01.2017 - AA



Anahtar Kelimeler : aldılar fakat ertesi sabah işe gittiğimde tabi ehliyetim olmadığı için işede arabamla gitmek zorundaydım gittiğimde iş verimin karşısında trafik aracı duruyordu zaman