*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: AK Parti Erzincan Milletvekili Engelli Serkan Bayram'dan Açıklama  (Okunma sayısı 759 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
AK Parti Erzincan Milletvekili Engelli Serkan Bayram'dan Açıklama



AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, engelli haklarının TBMM'deki savunucusu olacağını belirterek, "Ben sizin Meclis'teki eliniz olacağım, haklarınızın savunucusu olacağım. Çünkü bizim işimiz mücadele, 40 yıllık hayatım boyunca hep mücadele ettim, sorumluluğumun bilincindeyim" dedi.

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Bayram, engelli bir insan olarak mücadele ettiğini ve bu mücadeleyi milletvekili olarak da sürdüreceğini söyledi.

2002'den itibaren AK Parti'nin ilçe teşkilatlarında görev yaptığını anlatan Bayram, kendisine oy veren Erzincanlılara teşekkür etti.

AK Parti'nin 2005'te çıkarılan engelli yasasıyla bir ilke imza attığını, 2010'da ise engellilere pozitif ayrımcılık sağlandığını belirten Bayram, engellilerin kazanımlarının yeni dönemde artarak devam edeceğini söyledi.

Bayram, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın engelli hakları konusunda önemli destekleri olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımızın engelli hakları konusunda hassasiyeti önemli. Çünkü birileri 'engelliden öğretmen olmaz' dedi, o zaman dönemin başbakanı 'bal gibi olur' dedi. Ben sizin Meclis'teki eliniz olacağım, haklarınızın savunucu olacağım. Çünkü bizim işimiz mücadele, 40 yıllık hayatım boyunca hep mücadele ettim. Sorumluluğumun bilincindeyim. İnşallah yeni dönemde engelli kardeşlerimizle sorunların çözümü noktasında ne gerekiyorsa yapacağız. Konfederasyon başkanımızla görüşüceğiz ve sorunları çözeceğiz. Hepimiz dertliyiz."

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ise AK Parti'den 3, CHP'den bir engelli milletvekilinin TBMM'ye seçildiğini ama bu sayıyı yeterli görmediklerini ifade etti.

18.11.2015 - AA


Etiketler: KRONİK HASTALIKLARDA İYİLEŞME METODU ÇOK ÖNEMLİ MUTLAKA OKUYUN Daha öncede söylediğim gibi bedenini bundan sonraki yaşamında yeni bir sayfa aç zihinsel yapından tut bedeninle ilgili yaptığın yanlışları