*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İzmir’de Zihinsel Engelli Kıza Tecavüz!  (Okunma sayısı 944 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İzmir’de Zihinsel Engelli Kıza Tecavüz!
« : Ekim 18, 2015, 11:59:14 ÖÖ »
İzmir’de Zihinsel Engelli Kıza Tecavüz!



İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde, zihinsel engelli 19 yaşındaki M.Y. adlı kızı iki gün evinde alıkoyup, zorla cinsel ilişkiye girdiği, kolye ve küpelerini de gasp ettiği öne sürülen 25 yaşındaki H.Y. tutuklandı.

Geçen 8 Ekim’de Şehit Şakir Özgan Polis Merkezi Amirliği’ne gelen 57 yaşındaki A.Y., zihinsel engelli kızı M.Y.’nin bir gün önce ortadan kaybolduğunu bildirerek, yardım istedi. İki gün sonra tekrar Polis Merkezi’ne gelen A.Y. kızını bulduğunu, H.Y. isimli erkek ile birlikte gittiğini ve kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdiğini anlattığını söyledi.

Kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını belirti. Ancak A.Y. geçen 11 Ekim’de tekrar Polis Merkezi’ne gelip, hareketlerinden şüphelendiği kızı ile tekrar konuştuğunu, H.Y.’nin kendisini ters ilişkiye zorladığını ve tecavüz ettiğini anlattığını aktardı. Kızının, H.Y.’nin ölümle tehdit etmesi nedeniyle daha önce bunu anlatamadığını söylediğini belirterek, şikayetçi oldu. Zihinsel engelli M.Y. de polise, H.Y. (25) ile 20 gün önce tanıştığını ve 7 Ekim günü kendisiyle zorla, normal ve ters ilişkiye girdiğini, bıçak ile tehdit ederek üzerinde bulunan kolye ve küpelerini aldığını, 2 gün evde alıkoyduğunu ve daha sonra bıraktığını anlattı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, H.Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevkedilen zanlı tutuklandı.

16.10.2015 - DHA


Etiketler: kayseri engelliler ve aileleri dernegi şekildeki gibi tutarak karnınıza yada şekildeki pozisyonlardan birini koyarak en az 5-10 dakika sabit tutun ellerinizi kasmayın rahat olun kafanizda olumsuz düşüncelerden uzak tutun