*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Melikgazi Belediyesi BESK Efeler'e Gidiyor..  (Okunma sayısı 2848 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Melikgazi Belediyesi BESK Efeler'e Gidiyor..
« : Ocak 08, 2016, 04:26:23 ÖS »
Melikgazi Belediyesi BESK Efeler'e Gidiyor..



Melikgazi Belediyesi BESK tekerlekli sandalye basketbol takımı bu hafta Aydın deplasmanında Aydın Engelliler S.K' ne konuk oluyor.

Pazar günü yapacağı maç için cuma gününe  kadar yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayıp Cumartesi Sabahı Aydın'a hareket edip maç saatini bekleyecek.Maç öncesi bilgi veren kulüp basın sözcüsü Bilal Öztürk şöyle konuştu;

"Tekerlekli sandalye basketbol birinci liginde mücadele eden takımımız kötü gidişinin ardından üst üste aldığı galibiyetlerle göz doldururken bu galibiyetlerin, sevinçlerin devam etmesi için hazırlıklarını aynı ciddiyet ve disiplinlikle devam ettirmektedir. Bu hazırlıkların Meyvesini almak adına bu hafta da Aydın'a konuk oluyoruz. Morallerin yerinde olduğu, galibiyete inancı tam olduğu takımımızda herşey yolunda gitmekte olup, ilk devrenin kapanmasına az bir süre kala ligdeki iyi durumumuzu sürdürmek ve süperlige yükselme hedefimizden kopmamak için hiç bir engel görmüyoruz. Bu doğrultuda, 10 Ocak pazar günü saat 12.30 da Aydın deplasmanında oynayacağımız maçta da galip gelip lig de en iyi şekilde devam etmek istiyoruz.. Takımımız perşembe ve cuma günü de yapacağı hazırlıklarla Cumartesi sabahı yola çıkacak ve maç saati için Aydın'da dinlenmeye çekilecek. Güzel sonuçla döneceğimize ve ligin ilk yarısını süperlig potasında kapatacağımıza yürekten inanıyor ancak bunun Kayseri'li sporseverlerin desteğiyle daha da anlamlı ve güzel olacağını hatırlatmak istiyor ve desteklerini bekliyoruz."


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.