*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şahinbey Ampute Takımı Liderlik Koltuğuna Oturdu  (Okunma sayısı 538 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6631
Şahinbey Ampute Takımı Liderlik Koltuğuna Oturdu
« : Ocak 28, 2022, 04:31:03 ÖÖ »
Şahinbey Ampute Takımı Liderlik Koltuğuna Oturdu



Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 10-1 mağlup ederek ligde 21 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, içeride ve dışarıda aldığı farklı galibiyetlerle ligde iyi bir çıkış yakalayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, çıkışını Konya deplasmanında da sürdürerek rakibini 10-1 mağlup etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Dışarıda önemli ve farklı galibiyetler aldık. Ligdeki bu çıkışımızı Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibimizi 10-1 mağlup ettik. Alınan farklı galibiyetten çok ligde lider olmamız daha çok önemliydi.” ifadelerini kullandı.

AA


ETİKETLER Ampute FutbolEngelli SporKonya Bedensel Engelliler Spor KulübüŞahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma GüzelŞahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri