*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bakan Koca: Yaralılarımıza Sahra Çadırlarında Müdahale Ediliyor  (Okunma sayısı 274 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6678
Bakan Koca: Yaralılarımıza Sahra Çadırlarında Müdahale Ediliyor



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Afetin yaşandığı şehirlerimizde yaralılara ve hasta depremzedelere ilk tıbbi müdahale, kurulan sahra çadırlarında yapılıyor” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Afetin yaşandığı şehirlerimizde yaralılara ve hasta depremzedelere ilk tıbbi müdahale, kurulan sahra çadırlarında yapılıyor. İlk müdahalenin ardından hastanelere nakiller sağlanıyor. Acımızı azaltmak için tüm gücümüzle sahadayız” ifadelerini kullandı.

“Can Kaybı Artıyor”

04:17’de gerçekleşen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli, 7,7 büyüklüğündeki deprem 1,5 dakika sürmüş, 10 ilde ölümcül yıkıma neden olmuştu. 7,7’lik depremin ardından bölgede kurtarma çalışmaları sürerken öğle saatlerinde ise 7,5 şiddetinde başka bir deprem meydana gelmişti. İki büyük depremin ardından bölgede kurtarma çalışmaları devam ederken, toplam can kaybı ise 2921’e yükseldi.

Türkiye Gazetesi


ETİKETLER DepremFahrettin KocaKahramanmaraşSağlık BakanıSahra Çadırı Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri