*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İstinye Üniversitesi Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu’nu Destekleyecek  (Okunma sayısı 716 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
İstinye Üniversitesi Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu’nu Destekleyecek



Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin sekretaryasını yaptığı Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu adına koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özhan Kalaç, İstanbul Temsilcilerimizden Mustafa ÖZYÜREK ve Mustafa DEMİRCİ İstinye Üniversitesi’ni ziyaret ettiler.

İstinye Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Erdal KARAÖZ ile birlikte engelsiz bilişim çalışmalarını ve birlikte bu alanda neler yapabileceğimiz konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ve İÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali IŞIK, Dr. Öğretim Üyesi Ülkü KÖLEMEN ve Engelli Öğrenci biriminden Gülşah ŞAŞTIM’da hazır bulundu.

İstinye Üniversitesi ile engelsiz bilişim çalışmaları konusunda kurumsal işbirliği protokolünün ön imzaları atıldı. Protokol Manisa Celal Bayar Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet ATAÇ’ın da imzalamasıyla yürürlüğe girecek. İstinye üniversitesi’de artık platformumuzu destekleyen kurumlar arasında yerini aldı. Üniversite adına Dr. Öğretim Üyesi Ülkü KÖLEMEN temsilcimiz olacak.

facebook.com/engelsizbilisim/


ETİKETLER Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özhan Kalaçİstinye ÜniversitesiManisa Celal Bayar ÜniversitesiRektör Prof. Dr. Erdal KaraözTürkiye Engelsiz Bilişim Platformu kayseri engelliler derneği Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri