*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Albayrak Çifti Görme Engeliler İçin Sesli Kitap CD'si Hazırladı  (Okunma sayısı 3184 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Albayrak Çifti Görme Engeliler İçin Sesli Kitap CD'si Hazırladı



Van'ın Erciş ilçesinde İngilizce öğretmenliği yapan Cihat ve Ayşe Albayrak çifti, görme engellilere kitap dinleme sevgisi kazandırmak amacıyla kendi yazdıkları şiirleri seslendirdikleri CD hazırladı.
 
İlçede öğretmenlik yapan Cihat Albayrak'ın yazdığı şiirleri stüdyoda seslendiren eşi Ayşe Albayrak, bu çalışmaları bir CD haline getirerek Erciş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Hadi Kaya'ya teslim etti.
 
Vanyolu Caddesi'ndeki dernek binasında dernek başkanı Kaya ile bir araya gelen Albayrak çifti, amaçlarının görme engelli vatandaşlara kitap dinleme sevgisi kazandırmak ve yaşadıkları sorunlara dikkati çekmek olduğunu belirtti.
 
Yazdığı şiir kitabında bulunan şiirlerin, eşinin seslendirmesiyle sesli bir kitaba dönüştürdüklerini belirten Cihat Albayrak, "Eşimle birlikte kitabımda bulunan şiirleri stüdyoda kayıt altına aldık. CD haline getirdiğimiz bu çalışmanın, ilçede okuma yazma bilmeyen görme engelli vatandaşlara teslim edilmesini sağlayacağız. Amacımız engelli vatandaşlarımızın yanında olmak" dedi.
 
Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı öğretmenlere teşekkür eden dernek başkanı Kaya ise "Derneğimizdeki görme engelli kardeşlerimizin hepsi bu imkandan yararlanacak ve sizlere dua edecekler. Bizim en büyük amacımız engelli insanlarımızı topluma kazandırmaktır. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.
 
06.02.2014 - AA


Anahtar Kelimeler : Çünkü bir seramonidir bizim için.