*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kırıkkale Bahçelievler Demiryoluna Engelli Asansörlü Üst Geçit Yapılacak  (Okunma sayısı 876 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Kırıkkale Bahçelievler Demiryoluna Engelli Asansörlü Üst Geçit Yapılacak



Şehir merkezini ortadan ikiye bölen devlet demir yolları üzerinden geçiş yapan vatandaşlar için Kırıkkale Belediyesi harekete geçti. Bahçelievler Mahallesi tren hattı bölgesine yaya üst geçidi için çalışmalar başladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın projeleri arasında yer alan Bahçelievler Mahallesi Demiryolu yaya üst geçit projesi inşaat çalışması başladı. Şehrimizde uzun yıllar kanayan bir yara haline gelen Bahçelievler Mahallesine geçişlerde yaşanan olumsuzlukların önüne geçilmesi sebebiyle başlatılan Bahçelievler Mahallesi yaya üst geçit projesi gerçekleştiriliyor.

ENGELLİ ASANSÖRÜ OLACAK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Saygılı, "Ölümlü, yaralanmak ve maddi hasarlı birçok kazaya sebep olan bu geçişimize, çelik konstrüksiyonlu ve engelli asansörlü yaya üst geçidi yapılacak. Bu proje ile birlikte vatandaşlarımız artık güvenli bir şekilde Bahçelievler Mahallesine geçişlerini sağlayabilecek. Bahçelievler Mahallesi Demiryolu Yaya Üst Geçit İnşaatının en kısa sürede bitirileceği belirtilerek vatandaşımızın hizmetine sunulacak" dedi.

13.07.2016 - ilgazetesi.com.tr
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri