*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Vali Karaloğlu, Diyaliz Hastalarını Ziyaret Etti  (Okunma sayısı 1932 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Vali Karaloğlu, Diyaliz Hastalarını Ziyaret Etti
« : Ekim 01, 2013, 02:44:25 ÖÖ »
Vali Karaloğlu, Diyaliz Hastalarını Ziyaret Etti

Vali Münir Karaloğlu, diyaliz merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Vali Karaloğlu, beraberinde Yardımcısı Hakan Alkan ve İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar ile, 2005 yılından itibaren Van'da hizmet veren diyaliz merkezinde incelemede bulundu.

Karaloğlu, diyaliz merkezinde Müdür Dr. Selim Özbilir ile Eray Özbilir tarafından karşılandı. Diyaliz merkezine giren Karaloğlu, burada tedavi olan vatandaşlara, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Merkezin Van'daki hastalara önemli bir hizmet sunduğunu belirten Karaloğlu, vatandaşın memnuniyetinin sevindirici olduğunu ve özel sektörün önünün açılması için kendilerini desteklediklerini söyledi.

50 cihaz ve yatak kapasitesi ile 2005 yılından itibaren hizmet vermeye başladıklarını belirten Dr. Selim Özbilir, geçtiğimiz yıl yaşanan iki büyük deprem sonrası, kamu hastaneleri diyaliz ünitelerinin kapanmasına karşın, hastaların mağduriyet yaşamamaları için hizmete devam ettiklerini anlattı.

Muhabir: Sıtkı Yıldız  Yayıncı: Berin Arslan Çetin - Van


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler : sadece kokusu için bile alınabilir tek geçerim Mert Balkan Benim hanımda bu ürünü kullanmamı yasakladı Ayşe Sönmez Cuma Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak almıştım kokusunuda bilmiyordum arkadaşım parfümü kullandığında kendimden geçtim yeniden aşık