*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Diyaliz Hastalarına Doğum Günü Sürprizi  (Okunma sayısı 1950 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Diyaliz Hastalarına Doğum Günü Sürprizi
« : Ekim 01, 2013, 02:18:41 ÖÖ »
Diyaliz Hastalarına Doğum Günü Sürprizi



Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diyaliz hastaları ve ailelerine için eğelence düzenlendi.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diyaliz hastaları ve ailelerine için eğelence düzenlendi. Eğlencede, 'Grup Haymana' sanatçıları Fatih Öztürk, Samet Yaşar, Öncül Günyeli ücretsiz olarak sahne aldılar.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, yaptığı açıklamada, "Diyaliz hastaları haftanın üç günü 3-4 saat hastaneye gelmek zorundalar. Sabır gerektiren bir hastalık. Hastanemizde kaldıkları süre içerisinde onların moral ve motivasyonunu yükseltmek istiyoruz. Biz tıbbi tedavinin yanı sıra hastaların ruh hallerinin, morallerinin yüksek olmasının tedaviye olumlu etki edeceğini düşünüyoruz ve biliyoruz. Daha öncesinde de dile getirdiğim gibi hastanelerimizde anlayış ve konsept değişikliği başladı. Her gün bir etkinlik, bir organizasyon hastanelerimizde uygulanır hale geldi. Görüyorum ki, hastalarımızın hoşuna gidiyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Biz onları ne kadar mutlu edebilirsek, ne kadar iyi tedavi edebilirsek o kadar mutlu oluyoruz. Ben bu organizasyonda ücretsiz yer alan Grup Haymana'ya, diyaliz servisi çalışanlarına ve hastalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Diyaliz servisi hemşirelerinin de destek verdiği organizasyonda diyaliz hastası Nureddin Yolcu ve Necmiye Güneroğlu'nun doğum günleri yaş pasta sürpriziyle kutlandı.

Genel Sekreter Dr. Mithat Ekici ile birlikte pastalarını kesen hastalardan Nureddin Yolcu, "Bu anı bize yaşattığınız için çok teşekkür ederiz. Hayatımız boyunca unutamayacağımız bir kutlama oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Necmiye Güneroğlu ise, "Hastanemizden, personellerimizden çok memnunuz. Böyle bir düşünce ve organizasyon bizleri çok duygulandırdı" ifadelerini kullandı. EFE TSI - Kütahya


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler : Kullanan Kişide Maksimum Özgüven Artışı Araştırma Sonuçları Şok Edici Big Boss Afrodizyak’ın kadınlar üzerindeki kışkırtıcı etkisi yıllardır biliyordu fakat formülü sır gibi saklanıyordu İşte size afrodizyak etkisi olan ve bayanların sizin için adeta deliye dönmesine yol açan Parfüm