*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Son İletiler

Sayfa: [1] 2 3 ... 10
1
Engelli Haberleri / Kadriye Doğan, Hastaneden Yürüyerek Çıktı
« Son İleti Gönderen: kayseriengelliler Bugün, 02:02:30 ÖÖ »
Kadriye Doğan, Hastaneden Yürüyerek Çıktı



Karaman’da omuriliğindeki “damar yumaklanması”nın kanama yapması sonucu yaklaşık bir ay önce sol bacağı felç olan, sağ bacağında da his kaybı yaşayan 45 yaşındaki Kadriye Doğan, Konya’daki hastanede geçirdiği ameliyatla yürümeye başladı.

Karaman’da sol bacağındaki ağrı nedeniyle felç olan ve hastaneye tekerlekli sandalyeyle başvuran 45 yaşındaki Kadriye Doğan, omuriliğindeki “damar yumaklanması” ve etrafındaki kanamanın mikrocerrahi yöntemiyle temizlenmesiyle yeniden ayağa kalktı.

Karaman’da yaşayan Kadriye Doğan, yaklaşık 1 ay önce sol bacağında hissettiği ağrı nedeniyle hastaneye başvurdu.

Tedavilere cevap vermeyen ve bir süre sonra sol bacağı felç olan, sağ bacağında da his kaybı yaşayan Doğan, son olarak Konya’daki özel bir hastaneye başvurdu.

Yapılan tetkiklerde omuriliğindeki “damar yumaklanması”nın kanama yapması nedeniyle felç geçirdiği tespit edilen Doğan, başarılı geçen ameliyattan 5 gün sonra taburcu edilerek tekerlekli sandalyeyle geldiği hastaneden yürüyerek çıktı.

Felç kalması değil, engelli çocuğuna bakamamak üzdü

Kadriye Doğan, AA muhabirine, geçen ay sol ayağında bir uyuşma hissettiğini, uyuşmanın bacağına doğru çıktığını söyledi.

Ağrı dayanılmaz hale gelince bir günde hastaneye 3 kere gittiğini dile getiren Doğan, “Ağrı devam ediyordu, ‘felç’ dediler. Bayramın 1. günü tekrar hastaneye gittik, tetkikler yapıldı. Ağrı hiç hafiflemedi. Parmaklarım kıpırdamaz oldu, gitgide hissizleşmeye başladı. 15 gün çare bulamadık.” dedi.

Doğan, tekerlekli sandalyeyle başvurduğu hastanede hemen ameliyata alındığını belirterek, “Doktor, ‘Ben seni kurtaracağım’ dedi. Allah bin kere razı olsun, kurtardı. Eli öpülecek insanlardan. 10 yaşında engelli bir çocuğum var. Görmüyor, duymuyor, benim bakımıma ihtiyacı var. Doktora, ‘Çocuğuma bakabilmem için beni kurtar’ dedim. Çocuklarımdan biri ilkokula, diğeri de ortaokula gidiyor. Bir kızım da İstanbul’da üniversite okuyor. Ben bu acıyı çekerken çocuklarım da benimle ağlıyordu.” ifadesini kullandı.

“Kanamayla hastanın bacakları felç olmuş”

Hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Kalkan, hastanın sol bacağında ani felç, sağ bacağında da güç kaybı şikayetiyle hastaneye başvurduğunu dile getirdi.

Kadriye Doğan’ın hastanelerine tekerlekli sandalyeyle getirildiğini vurgulayan Kalkan, şöyle konuştu:

“Hastanın nörolojik muayenesinde sol bacağı tamamen felçliydi, sağda ise kısmi felç vardı. Hastanın tetkiklerini yaptığımızda omurilik içerisinde torokal bölge dediğimiz sırt bölgesinde bir vasküler malformasyon, yani anormal damar oluşumu ve bunun etrafında da bir kanama tespit ettik. Doğuştan olan damar yumağı, omurilik içinde küçük bir damar yumağı olarak dururken, zaman içinde büyüyebiliyor. Bu damar yumağı bazen incelen çeperleri sebebiyle kanama yapabilir. Kanadığı zaman da ani bulgu verir. Kanamasıyla hastanın bacakları felç olmuş. Bu çok sık görülen bir hastalık değil. Mikrocerrahi yöntemiyle damar yumaklanmasını ve etrafındaki kanamayı temizledik. Hastamızın nörolojik bulgularında belirgin bir düzelme oldu. Birkaç gün içerisinde hasta tekrar yürür hale geldi. Fizyoterapiyle zaman içinde düzelecek. Ameliyat edilmeseydi engelli bir birey olarak yaşamına devam etmesi gerebilirdi ama şimdi çocuklarıyla inşallah mutlu bir geleceği olacak.”

Kalkan, hastanın bir ay sonra eski günlerine dönmesini beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA


Felçli Hasta Kadriye Doğan Karaman Konya kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
2
Kayserispor Maçlarını İzlemek İçin Engel Tanımıyor



Kayseri’de 2001’de geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeyle yaşamına devam eden 28 yaşındaki Hüseyin Deniz, tutkuyla bağlandığı Kayserispor’u 15 yıldır tribünlerden destekliyor.

Merkez Melikgazi ilçesinde yaşayan Deniz, 23 yıl önce yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Omurilik zedelenmesi nedeniyle Deniz’in sol kol ve sol bacağı hareket yetisini kaybetti. Yaşamını tekerlekli sandalyeyle sürdüren Deniz, tedavisinin ardından arkadaşlarının desteğiyle 2009 yılında Kayserispor’un maçını izlemeye gitti.

Tribünlerde gördüğü coşkuyla o günden beri takımına tutkuyla bağlanan Deniz, tekerlekli sandalyesiyle Türkiye’nin çeşitli kentlerindeki stadyumlara giderek sarı-kırmızılı ekibe destek olmaya başladı.

Kayserispor maçlarının olduğu gün arkadaşlarının desteğiyle stadyumun yolunu tutan Deniz, yine onların yardımıyla tribüne çıkıyor.

Engelli bireyler için ayrılan bölüm yerine kale arkasında Kapalı Kale Taraftarlar Derneği üyelerinin bulunduğu alanda maç izlemeyi tercih eden ve arkadaşlarıyla sarı-kırmızılı ekip lehine tezahüratta bulunan Deniz, taraftarlar arasında oldukça fazla tanınıyor.

Şimdilerde Kapalı Kale Taraftarlar Derneğinde yöneticilik de yapan ve gönül verdiği Kayserispor sayesinde hayata sımsıkı tutunan Deniz, takımına yağmur çamur demeden 15 yıldır tribünlerden destek oluyor.

Mobilya ve temizlik firması işleten Hüseyin Deniz, AA muhabirine, çocukken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatının geri kalanını tekerlekli sandalyeyle sürdürmek zorunda kaldığını söyledi.

Arkadaşlarının desteğiyle Kayserispor maçlarını izlemeye geldiğini ve dernekte birçok dost edindiğini anlatan Deniz, 2009 yılından itibaren aktif olarak sarı-kırmızılı ekibin maçlarını izlemeye gittiğini dile getirdi.

“Kayserispor’un peşinden gitmediğim stadyum kalmadı”

Tribünlerde büyüdüğünü ve taraftarlarla adeta bir aile olduğunu ifade eden Deniz, şöyle konuştu:

“Buradaki insanlar beni bağrına bastı. Kayserispor’un peşinden gidilebilecek bütün deplasmanlara gittim, ömrümün çok büyük bir kısmını ona feda ettim. Biz Kayserispor’u hayatımızın her zaman merkez noktasına koyduk. Kayserispor tribünleri rahatsızlığımdan ötürü adeta bana bir yaşama sevinci, hayata tutunabileceğim bir dal oldu. Beni bağrına basan bir taraftar grubu içerisindeyim. Bütün engelleri arkadaşlarım sayesinde ortadan kaldıran bir insanım. Kayserispor’un peşinden gitmediğim stadyum, görmediğim şehir kalmadı. Kayserispor neredeyse, hep orada oldum. Elimden geleni de fazlasıyla yaptım.”

Deniz, sarı-kırmızılı ekibin maç kazandığı hafta mutlu olduğunu, kaybettiğinde ise hiçbir şeyden keyif almadığını dile getirerek, hayatının fikstüre endeksli olduğunu belirtti.

Yakın arkadaşları ve akrabaları kendisini bir davete çağırdığında maçın olduğu günlere dikkat ettiğini anlatan Deniz, Kapalı Kale Taraftarlar Derneğinde yöneticilik yapmakta olduğunu kaydetti.

“Kayserispor bana umut oldu”

Taraftarların kendisini çok sevdiğini vurgulayan Deniz, şöyle devam etti:

“Beni gören herkes sırtına almak için birbiriyle yarışır. Beni o denli çok severler, ben de onları çok seviyorum. Stadyumun engelli tribünü farklı bir yerde. Merdivenlerde, turnikede ve tribüne çıkışlarda beni tanıyan, seven ve bu gruba üye olan herkes beni sırtında taşır. Zaten deplasmanlarda da bu böyle olmuştur. Gittiğimiz uzak deplasmanlarda yakın arkadaşlarım benim bütün ihtiyaçlarımı yolda karşılar. Hepimiz burada bir ekmeği bölüşen insanlarız. Allah hepsinden razı olsun. Tüm grup üyeleri ve Kayserispor’lu herkese teşekkür ederim. Kayserispor bana umut oldu. Ben de hep bu umudun peşinden koştum.”

Kaynak: AA


Engelli Taraftar Hüseyin Deniz Kayserispor kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
3
Nihal Babayiğit’i Arama Çalışmaları Devam Ediyor



Antalya’nın Serik ilçesinde geçen yıl kaybolan işitme engelli Nihal Babayiğit’i arama çalışmaları devam ediyor.

Ailesinin 9 Ekim 2023’te kayıp ihbarında bulunduğu Nihal Babayiğit’in bulunması amacıyla polis ekiplerince, arama çalışması yürütülüyor.

Ekipler, Babayiğit’in telefonunun en son sinyal verdiği Eminceler ve Belek Mahallesi’nde arasındaki arazi, Acısu deresi ve kenarında inceleme yapıyor.

Bölgede kadavra köpekleri ve dron ile arama yapılan çalışmalara, Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri ve iş makineleri de katıldı.

Yapılan çalışmalarda, işitme engelli Nihal Babayiğit’e ait herhangi bir ize rastlanamadı.

Ekiplerin arama çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Haber1.com


Antalya İşitme Engelli Kayıp Engelli Kadın Nihal Babayiğit kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
4
Trabzon’da Engelli Bireyler Başkan Genç’e Seslendi!



Trabzon’da ulaşımda sıkıntı çeken bedensel engelli bireyler şehir yönetiminden destek istiyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararla birlikte bedensel engelli bireylerin, halk otobüslerine üç tekerlekli sandalye ile binememesi üzerine engelli bireylerin şikayetleri arttı.

Akçaabat’ta yaşayan engelli bir birey üç tekerlekli sandalyelerle daha kolay hareket ettiklerini, ancak koyulan kurala göre dört tekerlekli sandalyelere geçiş yapmaları istendiğini söyleyerek mağdur olduklarını söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten yana umutlu olduklarını belirten engelli bireyler Başkan Genç’ten destek talep ettiler.

Trabzon engelli bireyler için zor bir şehir

Halk otobüslerinde kapladıkları alan bakımından üç tekerlekli sandalyelerin alınmasının yasaklanmasının ardından engelli bireyler daha zor kullandıklarını söyledikleri 4 tekerlekli ve daha küçük olan tekerlekli sandalyeler ile otobüslerde yolculuk etmelerinin zorunlu kılınmasına tepki gösterdi.

Yürütmeliğe göre alınan kararın yanlış olduğunu dile getiren engelli bireyler durumun çözüme kavuşmasını istedi.

Birçok bedensel engelli birey Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Sosyal Hizmetler Daire Müdürlüğünün kendilerinin sorunlarıyla ilgilenmediğini söyleyerek Trabzon’un engelli bireylerin yaşamını zorlaştıran bir şehir haline geldiğini kaydetti.

Özellikle Akçaabat’ta kaldırımların, yol kenarlarının ve rampaların engelli bireyler için uygun olmadığını belirten engelli bireyler, şehrin yöneticilerin konuyla ilgili bilgilerin olmadığını belirtti.

Şehirde engelli bireylere ait yolların olmaması, engelli alanlarına farklı araçların çekilmesi ve Sosyal Hizmetler Dairesinin engelli bireylerin araçlarına eski parçalar takması ya da hiç ilgilenmemesi noktasında Trabzonlu engelli bireyler sorun yaşadıklarını belirtti.

Başkan Genç’ten beklenti büyük

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesinden sorunlarına yeterince bilgi alamadıklarını söyleyerek kendilerinin birçok kez mağdur edildiğini söyledi.

Gelinen noktada Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in engelli bireylere karşı tavrını çok beğendiğini söyleyen engelli bireylerin Başkan Genç’ten yana umutlu olduklarını söyleyerek “Trabzon’un engelliler için daha yaşanabilir bir yer olması için Ahmet Metin Genç’in elinden geleni yapacağını düşünüyoruz” dedi.

Engelli bireyler Başkan Genç’ten üç tekerlekli sandalyeler için konulan yasağın geri çekilmesini istedi.

Kaynak: Günebakış


Engelli Bireyler Şehir İçi Ulaşım Trabzon Trabzon Büyükşehir Belediyesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
5
Düzce’de Kaza İhbarına Gelen Polislere Engelli Bireylerden Pastalı Sürpriz



Düzce’de kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine engelli bireyler tarafından pasta ikram edildi.

Kentpark’ta hizmet veren Kusursuz Kafe’de çalışan down sendromlu, zihinsel ve bedensel engelli 15 genç, 4-10 Mayıs Trafik Haftası ve 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında sürpriz etkinlik planladı.

Engelli bireyler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kafenin önünde kaza olduğu ihbarında bulundu.

Kafe çalışanları, bölgeye gelen asayiş ve trafik ekiplerini alkışlarla karşıladı. Daha sonra polislere pasta ve çay ikramında bulunuldu.

Öte yandan kaza ihbarını anonstan duyarak olay yerine gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Bayram da şaşkınlığını gizleyemedi. Polisler, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kusursuz Kafe kurucu eğitmeni Senem Verep, gazetecilere, kafenin yeti kaybı olan bireylerin sosyal hayata entegrasyonlarıyla ilgili bir proje olarak 2017’de hizmet vermeye başladığını belirterek, 15 engelli bireyle çalıştıklarını söyledi.

Verep, polislerin çalışmalarının toplum için önemine değinerek, “Birlikte onlara bir sürpriz yapmak istedik. Ufak bir pastayla kutlamasını yaptık Trafik Haftası’nın. Aynı zamanda bu hafta, Engelliler Haftası farkındalık oluşturmak için güzel bir etkinlik oldu.” diye konuştu.

Kaynak: AA


Düzce Engelliler Haftası Etkinlik Polis kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
6
Camide İşitme Engelli Bireylere Cuma Hutbesi İşaret Diliyle Anlatılıyor



Çankırı’da yaşayan işitme engelli bireyler için cuma namazı hutbesinde işaret dili uygulaması hayata geçirildi. İşitme engelliler cuma hutbesini işitme sayesinde anlayabiliyor.

Çankırı il merkezinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde hayata geçirilen uygulama sayesinde, işitme engelli bireyler cuma hutbesini anlayabiliyor. İşitme engelli ağabeyi ve ağabeyinin eşinden işaret dilini öğrenen imam hatip Saadettin Özsoy tarafından hutbe işaret dili ile anlatılıyor. Hayata geçirilen uygulama sonrasında kentteki işitme engelli bireyler, cuma namazını kılarken, duaları ve sohbetleri de anlayabiliyor.

“Burada da işitme engelliler için işaret dili ile hutbe anlatıyorum”

İşitme engelli bireylerin projeden memnun kaldıklarını dile getiren Saadettin Özsoy, “İşitme engelli bireyler ile iletişim kurmayı ağabeyim ve yengem için öğrendim. Kendileri işitme engelli. Burada da işitme engelliler için işaret dili ile hutbe anlatıyorum. Bu proje, engelli bireylerin çok istemiş olduğu bir projeydi. Kendilerini dışlanıyor gibi görüyorlardı. Cuma günleri namazda imamın konuşmasını anlamıyorlardı. Bu proje sayesinde hutbeleri onların anlayabileceği bir şekilde anlatıyorum. Projenin ilk haftası engelli bireyleri Çankırı Valimiz Mustafa Fırat Taşolar camiye çağırdı. Eskiden hangi cami kendisine yakınsa ona gidiyorlardı, şimdi ise bu camiyi tercih ediyorlar” dedi.

Çankırı’da yaşayan işitme engelli Basri Sütlü, daha önce farklı bir camiye gittiğini ve başlatılan projeyi öğrendikten sonra cuma namazı için Ahmet Yesevi Camii’ni tercih ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA


Çankırı Cuma Hutbesi İşaret Dili İşitme Engelli kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
7
Yozgat’ta Engelli Birey Talep Etti! Müdür Duyarsız Kalmadı



Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Arif Topal, Engelliler Haftası ve Aile Haftası dolayısıyla hane ziyareti gerçekleştirdi.

İl Müdürü Topal, Fatih Mahallesinde ikamet eden engelli Muhittin Demir’in hasta yatağı talebini yerine getirdi.

Topal Talebi Yerine Getirdi

Topal yaptığı açıklamada, “Engelli evde bakım hizmet modelinden yararlanan Fatih Mahallesinde ikamet eden engelli Muhittin Demir için ailesi hasta yatağı talebi olmuştu. Hastamızın talebi doğrultusunda hasta yatağını tedarik edilerek aileye teslim ettik” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İlerigazetesi


Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Arif Topal Muhittin Demir Yozgat kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
8
TİKA, Uganda’da Engelli Öğrencilere Eğitim Malzemeleri Sağladı



Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Uganda’da engelli bireylere yönelik eğitim faaliyetlerini sürdüren iki okula eğitim malzemeleri ve donanım ekipmanları temin edildi.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Uganda’da engelli bireylere yönelik eğitim faaliyetlerini sürdüren iki okula eğitim malzemeleri ve donanım ekipmanları temin edildi.

Uganda’nın batısında yer alan Ntungamo şehrinde işitme engelli öğrencilerin eğitim gördüğü iki okula donanım ve ekipman desteğinde bulunuldu. Proje çerçevesinde 20 bilgisayar, 2 renkli yazıcı, 40 işaret dili sözlüğü, 40 dikiş makinesi ve 4 deri kesme makinesi okul idarelerine teslim edildi. Açılış törenine Türkiye’nin Kampala Büyükelçisi Fatih Ak, Uganda Devlet Başkan Yardımcısı Ofisi Bakanı Diana Mutasingwa, Ntungamo Milletvekili Josyline Kamatemeti, Uganda’nın politik ve dini liderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükelçi Ak, Türkiye Cumhuriyeti olarak Uganda’da gerçekleştirilen 83. projenin devir teslim töreninde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bakan Mutasingwa ise Türkiye’nin Uganda’ya sağladığı desteği takdirle karşıladıklarını belirtti.

Toplam 350 öğrencinin faydalanacağı bu projenin öğrencilere işaret dilini öğrenme, bilgisayar becerilerini geliştirme ve dikiş makineleri aracılığıyla meslek edinme imkanı sağlaması hedefleniyor.

Kaynak: İHA


Engelli Öğrenciler TİKA Uganda kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
9
Engelli Haberleri / Manisa Valisi Engelli İşyerini Ziyaret Etti
« Son İleti Gönderen: kayseriengelliler Bugün, 01:48:31 ÖÖ »
Manisa Valisi Engelli İşyerini Ziyaret Etti



Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Zihinsel Engelliler Korumalı İşyerini ziyaret etti. Merkez hakkında bilgi alan Vali Ünlü, örnek bir tesis olan merkezin engelli bireylerin iş hayatına katılarak kendi ayakları üzerinde durmaları ve sosyal hayata katılmaları açısından önemli rol oynadığını söyledi.

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Zihinsel Engelliler Korumalı İşyerini ziyaret etti. Merkez hakkında bilgi alan Vali Ünlü, örnek bir tesis olan merkezin engelli bireylerin iş hayatına katılarak kendi ayakları üzerinde durmaları ve sosyal hayata katılmaları açısından önemli rol oynadığını söyledi.

Vali Enver Ünlü, alanında Türkiye’de bir ilk olan Manisa Organize Sanayi Bölgesi Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezini ziyaret etti. Merkezde çalışan engelli bireylerle sohbet edip yakından ilgilenen Vali Ünlü, yapmış oldukları işler hakkında bilgi aldı.

Zihinsel Engelliler Korumalı İşyerinin örnek bir tesis olduğunu ifade eden Vali Ünlü, merkezin engelli bireylerin iş hayatına katılarak kendi ayakları üzerinde durmaları ve sosyal hayata katılmaları açısından önemli rol oynadığını söyledi.

Ziyarette Vali Enver Ünlü’ye Manisa OSB Müdürü Funda Karaboran, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç ve merkezin yetkilileri eşlik etti.

Kaynak: İHA


Engelli İstidamı Enver Ünlü Manisa Valisi Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
10
Bakan Göktaş’tan Görme Engelli Atlet Yıldırım’a Tebrik



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dünya Para Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Serkan Yıldırım’ı tebrik etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Dünya Para Atletizm Şampiyonası’nda 100 metreden sonra 400 metrede de dünya rekoru kırarak altın madalya kazanan milli sporcu Serkan Yıldırım’ı tebrik etti.

Kaynak: Hibya Haber Ajansı


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Dünya Para Atletizm Şampiyonası Mahinur Özdemir Göktaş kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Sayfa: [1] 2 3 ... 10