*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Milletvekili Karaburun EKPSS Atamasının Neden Temmuz Ayına Alındığını Açıkladı  (Okunma sayısı 756 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Milletvekili Karaburun EKPSS Atamasının Neden Temmuz Ayına Alındığını Açıkladı



Bursa Milletvekili Bennur Karaburun yerel bir TV programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerden sonra engelli kardeşlerimizin özellikle merak ettiği Mart ayında yapılacağı belirtilen atamaların daha sonrasında da neden Temmuz ayına alındığını açıkladı. İşte çok merak edilen o açıklamalar “Çok sıkıcı takipçisiyim ben özellikle EKPSS sınavında. Elimden geldiği kadar destek vermeye çalışıyorum ki bunda sosyal politikalar başkanımız Öznur Çalık hanımefendinin de Engelli Koordinasyon Merkezimizin başkanı olan Hacı Ahmet Özdemir’le birlikte bir ekip halinde iyi çalışıyoruz.

Şubat ayına engelli öğretmenlerin atamasının müjdesini vermiştik. Ardından da Mart ayında diğer engelli kardeşlerimizin ataması olacak diye fakat Bakanlar değişti. Sonrasında tabi bu bakanların değişmesinin haricinde biliyorsunuz olağanüstü hal yaşıyoruz ve kimse gerçekten de olağanüstü halde olduğumuzun farkında değil. O kadar normal bir şekilde ilerliyor ki hayat geçmiş dönemlerdeki o halleri de biliyorsunuz. Fakat bazı dengeleri oturtabilmek için 3 ay gibi bir süre ertelenmiş oldu.

Temmuz ayına alınmış oldu. Ben şunu söylüyorum engelli kardeşlerime evet başta bu şekildeydi sonrasında böyle oldu. Keşke söylemeseydim, biraz daha sabredebilseydim. Belki benim sabırsızlığım oldu burada. Ama ben eminim ki benim engelli kardeşim sabırlıdır. Sağlıklı insanlardan daha sabırlıdır aslında engelliler. Biraz daha sabredebileceklerine inanıyorum.” dedi.

18.02.2017 - engellilersitesi.com



Anahtar Kelimeler : KAYSERİ SİVAS MERKEZ MENŞURLU KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KAYSERİ SİVAS KARTALCA KÖYÜ DAYANIŞMA DERNEĞİ