*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kurtalan'a Diyaliz Ünitesi Kuruluyor  (Okunma sayısı 1307 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kurtalan'a Diyaliz Ünitesi Kuruluyor
« : Eylül 29, 2013, 10:07:22 ÖÖ »
Kurtalan'a Diyaliz Ünitesi Kuruluyor

Kurtalan Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ve diyaliz ünitesi kurulacak.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammed Doğan yaptığı açıklamada, Siirt'in en büyük ilçesi olan Kurtalan'da iki önemli eksiği giderdiklerini belirterek, 5 hastaya aynı anda hizmet verecek diyaliz merkezinin tamamlandığını bildirdi.

Merkezin en geç Mart ayında hizmete gireceğini belirten Doğan, "Merkezin hizmete girmesi ile ilçemizde bulunan 19 diyaliz hastamız büyük ölçüde rahatlayacak ve il merkezine gidip gelmekten kurtulacaklar. Yoğun bakım ünitemizi de en geç üç ay içerisinde faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Bu ünitemizde 6 yatak kapasiteli olacak. Ünitelerin hizmete girmesiyle 100 yataklı ilçe hastanemiz daha iyi hizmet vermeye başlayacaktır" dedi.

Muhabir: Ayhan Mergen - Abdurrahman Binay / Meral Özdemir

Yayıncı: Behçet Güngör - SİİRT


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayınız.


Etiketler :iş - part time iş - part time iş ankara - part time iş arayanlar - parttime iş arıyorum - part time iş fırsatı - part time iş ilanı - parttime iş imkanı - part time iş imkanları - part time iş istanbul - part time iş izmir - part time iş nedir - part time iş verenler - parttaym - yapabileceği bir internet ticaretidir. Birebir kimseyle muhatap olmadan ve tamamiyle evinizdeki huzurlu ortamda yapılabilecek bir iştir. Söz konusu İŞ ile ilgili daha detaylı bilgiyi