*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Çocuğu Yediren McDonalds Çalışanı Beğeni Rekoru Kırdı  (Okunma sayısı 1579 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Çocuğu Yediren McDonalds Çalışanı Beğeni Rekoru Kırdı



Tayvan'da yaşayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi He sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraf sayesinde kısa süre içinde ünlendi. Çalıştığı McDonalds şubesine gelen engelli bir çocuğu kendi elleriyle yediren He'nin görüntüleri sosyal medya üzerinden kısa süre içinde binlerce kişi tarafından beğenildi.

30 BİN KİŞİ BEĞENDİ

Ti-Ling adındaki bir kişinin paylaştığı o fotoğraf kısa süre içinde 30 bin kişi tarafından beğenildi. Ti-Ling paylaştığı fotoğrafın altına "Bir akşam arkadaşımla McDonalds'e gittik ve yan masada bu manzaraya şahit olduk. Bu genç gibi insan çok az bulunuyor. Sadece engelli çocuğu yedirmesi değil bütün akşam boyunca şevkatle o çocukla ilgilenmesi gerçekten muazzam bir şeydi" notunu paylaştı.

MCDONALDS ÖDÜLLENDİRECEK

Fotoğrafların sosyal medya üzerinden olumlu tepki getirmesi sonucunda McDonalds yetkilisi açıklama yağtı "Olay 2 mart akşamı gerçekleşmiş. He adındaki genç bizim lokantada yaklaşık iki senedir çalışıyor. Kendisi üniversite öğrencisi. Bu hareketinden dolayı onu tebrik ediyorum. Uygun bir şekilde onu ödüllendirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

13.03.2016 - Karar


Etiketler: ANŞIRTMAK Hissettirmek, duyurmak ATTIRMAK At sürmek AVAİT: Düğünlerde toplanan para ve yiyecek AVAR: Sebzelerin ekildiği yer BAMBIL: Büyük cins arı BATBAT: Ördek BELERTMEK: Gözlerini alabildiğine açmak