*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şehitkamil Engelliler Ampute Takımı Maddi İmkansızlıklar Yaşıyor  (Okunma sayısı 1083 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Şehitkamil Engelliler Ampute Takımı Maddi İmkansızlıklar Yaşıyor



Bedensel engellilerinin bir araya gelerek oluşturduğu başkanlığını Şükrü İnal'ın yaptığı Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı lige girdiği günden buyana tüm maddi imkansızlıklara rağmen iddialı bir çıkış yaparak geçen sezon birinci lig'de dördüncülüğü yakaladı, hedeflerini şampiyonluk olduğu yaptığımız ligdeki istikrarlı çıkışla adından söz ettirdi. Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımının son günlerde yaşanan maddi imkansızlıklar nedeni ile lig'den çekilmesi gündeme geldi.

Önümüzdeki hafta İzmir Büyükşehir Belediye Ampute Futbol Takımını ağırlayacak olan Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı yaşanan maddi sıkıntılar nedeni ile lig'den çekilme kararı alacağını belirten başkan İnal, Metropol şehir Gaziantep’in bu kadar duyarsız ve vurdumduymaz olmayacağını ve engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağını tahmin ediyorum. Çok zor şartlarda deplasmanlara gitmeye çalışıyoruz tüm masraflarımızı futbolcularımız kendi ceplerinden karşılıyor Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı tabiri caiz ise sıfırı tüketti dedi.

Çıktıkları maçlara başkalarının kramponları ile çıkan ampute futbol takımı yetkililerin ve sanayicilerin bizleri görmezden gelmeleri takım olarak bizleri yaralamıştır, takımımızın acilen sponsora ihtiyacı vardır.

Gazi şehrimizin ve Şehitkamil bölgesinin adını taşıyan Şehitkamil engelliler spor kulübü ampute futbol takımını yalnız bırakmayalım. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak için birbirinden değişik projelerle gündeme gelen yetkililer işte size fırsat.

Engelli kardeşlerimizin azmini kırmayalım onlara sahip çıkarak yalnız olmadıklarını hissettirelim başta büyükşehir belediyesi olmak üzere ilçe belediyeler, kaymakamlık kurum ve kuruluşların, sanayici ve işadamlarımızın duyarsız olmadığına inanıyorum deyen başkan inal Takımımızın lig'de daha iyi yerlere gelmesi için herkesin elini taşın altına koyacağından hiçbir şüphem yoktur. Yapılan her türlü yardım, sponsorluk ve forma reklamları ile destek olarak bir engellinin hayata daha iyi tutulmasını toplum tarafından dışlanmadığının bir göstergesi olacağını düşünüyorum dedi.

22.10.2014 - gaziantep artı