*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bilecik Halk Kütüphanesinde Onarım ve Güçlendirme Çalışmaları  (Okunma sayısı 810 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Bilecik Halk Kütüphanesinde Onarım ve Güçlendirme Çalışmaları



Bilecik'te, 1967 yılından bu yana hizmet vermeye devam eden İl Halk Kütüphanesi binasındaki onarım ve deprem güçlendirme çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.

614 bin lira keşif bedelli kütüphane için güçlendirme çalışmalarında, binanın tabanı kazılarak demirle döşenip beton döküldükten sonra bina içinde kolon güçlendirmesi yapıldı. Binanın dış cephesine de perde beton takviyesi yapıldı. Tabandan tavana kadar güçlendirme çalışmaları içerisinde ikinci katın da perde beton için demirleri döşenip betonu atılarak hazır hale getirildi. Kütüphane binasının çatısı da elden geçirip yağmur suyu hatları da yenilendi. Binanın iç kısım duvarları ve kolonları da alçı sıva yapılıyor. Binanın alt katında elektrik tesisatı döşeme çalışmaları ise devam ediyor. Binanın dış kısmına da montalama yapılacağı öğrenildi. Onarım ve güçlendirme çalışmaları bittiğinde yeni şekliyle İl Halk Kütüphanesi tekrar hizmet vermeye başlayacak. Kütüphaneye ayrıca engelliler içinde giriş bölümü de yapılacak. Kütüphanenin önümüzdeki aylarda eğitim ve öğretim sezonunda hizmete girmesi planlanıyor.

05.09.2014 - İHA


Anahtar Kelimeler : Böbrek Hastalarında Diyaliz (SAPD) Tedavisi ve Cinsel Yaşam Böbrek yetmezliği ile birlikte cinselliğe karşı daha az ilgi duyduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz; bu durum normaldir. Çünkü kanda biriken zararlı maddeler (üre, kreatinin vb.), kansızlık, hormonlardaki değişiklikler, kullandığınız ilaçlar ve psikolojik durumunuz cinsel isteğinizde azalmaya neden olabilir.