*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi Yeteneklerini Arıyor  (Okunma sayısı 320 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6671
Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi Yeteneklerini Arıyor
« : Temmuz 28, 2022, 02:09:06 ÖS »
Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi Yeteneklerini Arıyor



Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde kurulacak, tiyatro, dans topluluğu ve orkestrada görev almak üzere özel gereksinimli bireyler için başvurular 2 Ağustos’ta başlıyor.

Çankaya Belediyesi’nin engelli bireylerin eğitim alabilmeleri için hizmete açtığı Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi, tiyatro, dans topluluğu ve orkestrada görev alacak yeteneklerini arıyor. Tüm engel ve yaş gruplarından katılımcıların başvurusuna açık olacak seçmeler, 2-25 Ağustos arasında gerçekleşecek. Seçilen bireylerden sınırlı kontenjanla oluşturulacak topluluklar, etkinliklerde ve yarışmalarda da sahne alabilecek. Topluluklara seçilemeyen katılımcılar ise dans, müzik ve tiyatro hobi kurslarından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Başvurular, Engelli Sağlık Kurulu Raporu ve Çankaya’da ikamet eden tüm engel ve yaş grubundan vatandaşlara açık olacak. Başvurmak isteyenlerin 0 312 481 00 85 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırmaları yeterli olacak.

ankahaber.net


ETİKETLER Çankaya BelediyesiDansEğitimEngelliEngelsiz Yaşam MerkeziOrkestraTiyatro Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri