*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Gaziantep'te Engelli Mankenler Podyuma Çıktı  (Okunma sayısı 1021 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Gaziantep'te Engelli Mankenler Podyuma Çıktı
« : Mart 10, 2016, 12:14:38 ÖS »
Gaziantep'te Engelli Mankenler Podyuma Çıktı



Gaziantep'te, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen defilede engelli mankenler tekerlekli sandalyeleri ile podyuma çıktı.

Kendisi de engelli olan modacı Pınar Sezer Biter tarafından bir otelde düzenlenen 'Different Fashion' defilesine Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatma Şahin, STK temsilcileri ile davetliler katıldı. Engelli mankenlerin tekerlekli sandalyeleriyle podyuma çıktığı defile beğeni ile izlendi. Defilenin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, engelli modacı Pınar Sezer Biter'i çalışması nedeniyle kutladı. Şahin, engellerin insanların bedenlerinde olmadığını belirterek, kadının istedikten ve inandıktan sonra üstesinden gelemeyeceği hiçbir şeyin olmadığını kaydetti.

Defileyi organize eden Pınar Sezer Biter de, Kadınlar Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliği düzenlediklerini söyledi. Amaçlarının sadece bir defile düzenlemek olmadığını aktaran Biter, engellerin kadın olmanın önüne geçemeyeceğini kaydetti. Engelli mankenlerin farklı tasarımlı gelinliklerle sahne aldığı defile sonunda katkı sunanlara plaket verildi.

09.03.2016 - İHA


Etiketler: tutulursa canlıdan böbrek nakli olma şansı olmayan hastalara kadavra nakli önerilmelidir KADAVRA İÇİN ÇAĞIRILDIĞIMDA NELER YAPILACAK İlk olarak cross tetkiki için kan vermeniz gerekiyor Yaklaşık 4-5 saat süren