*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Malatya’da Engellilere Ücretsiz EKPSS Kursu  (Okunma sayısı 1990 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Malatya’da Engellilere Ücretsiz EKPSS Kursu
« : Kasım 29, 2013, 07:54:34 ÖS »
Malatya’da Engellilere Ücretsiz EKPSS Kursu



Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2014-EKPSS) katılacak engelliler için ücretsiz kurs hizmetini başlattı.
 
Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eğitim Öğretim Grubu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün desteğiyle bir çalışma başlatıldı. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen kursta sınav için hazırlık eğitimi verildiği anlatılan açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu'nda eğitim verildiği aktarıldı. Kurs için son başvuru süresinin 27 Kasım olduğu bildirilen açıklamada, engellilere kendi alanlarında uzmanlar tarafından dersler verildiği ifade edildi.
 
Kent Konseyi Engelliler Merkezi yetkililerinden Vahap Canpolat, engellilerin daha rahat bir yaşam sürmesi için çalışmalar yaptıklarını anlattı. Yıl boyunca farklı alanlarda çeşitli kurslar düzenlediklerini belirten Canpolat, bu kapsamda 550 engelli ve ailesine destek olduklarını dile getirdi.
 
2013 yılında engelli üyelere yönelik düzenlenen ve ÖMSS kursu ile 150 engelli üyenin çeşitli kamu kurum ve kuruluşunda istihdam edildiğini söyleyen Canpolat, bu dönemde engelli üyelere yönelik EKPSS kursu başlattıklarını kaydetti. 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2014-EKPSS) 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak.- Cihan


Anahtar Kelimeler :  internetten nasıl para kazanılır - 18 88 internetten para kazan - internetten para kazanma yolları - internetten para kazanma yöntemleri - internetten para kazanmak istiyorum - internetten para kazanmanın yolları - iş ara - iş arama siteleri - iş arama sitesi - iş arayanlar