*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kırşehir’de Engellilere EKPSS Kursu Açılacak  (Okunma sayısı 1934 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kırşehir’de Engellilere EKPSS Kursu Açılacak
« : Kasım 29, 2013, 07:53:23 ÖS »
Kırşehir’de Engellilere EKPSS Kursu Açılacak



Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğinin geçen yıl düzenlediği Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı kursuna katılan 60 kişiden 25'i memur olmayı başarınca bu yıl açılacak kursa talep arttı.
 
Dernek Başkanı Servet Avkapan, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  27 Nisan'da yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na kentteki engellileri en iyi şekilde hazırlamayı istediklerini söyledi.
 
Geçen yılki sınav için Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile kurs açtıklarını ifade eden Avkapan, müracaat eden 120 engelliden 60'ının kursu başarı ile tamamladığını, bunlardan da 25'inin devlet memuru olduğunu belirtti. Avkapan, engellilerin Kırşehir Valiliği, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve başka kurumlarda göreve başladığını dile getirdi.
 
Bu başarıyı gören diğer engellilerin kursun yeniden açılmasını talep ettiğini anlatan Avkapan, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile görüştüklerini ve planlama yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu:
 
"Aralık ayı içerisinde müracaatları tamamlayıp kursu açmayı planlıyoruz. 3 sınıf halinde 40'ar kişilik kurslar düzenleyeceğiz. Geçen yıl ilk olduğu için bazı eksikliklerimiz de oldu. Ona rağmen 25 engellimiz sınavı kazanmayı başardı. Bu yıl daha iyi ve programlı bir şekilde kurs planlandı. Memur olacak engelli sayısının artmasını bekliyoruz. Engelli arkadaşlarımızdan yoğun bir talep var."- AA


Anahtar Kelimeler : Bir reklam görürsün, Hayal edersin, Sayfayı beğenirsin Hevesin Kaçar,, Sonra "Bizdevariz.Net"i görürsün, Çok beğenirsin, Kolay alışırsın, Zor vazgeçersin ;)