*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: SMA Hastası Eşiyle Mutlu Olan Hannah Aylward Kötü Yorumlara İsyan Etti  (Okunma sayısı 602 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
SMA Hastası Eşiyle Mutlu Olan Hannah Aylward Kötü Yorumlara İsyan Etti



Çocukluğundan bu yana SMA hastalığıyla mücadele eden Shane Burcaw ile evli olan Hannah Aylward, ilişkileri hakkında kötü yorum yapanlara isyan etti. Hannah, “Onun benimle olamayacağını ve benim sağlıklı erkeklerle olmam gerektiğini içeren çok sayıda kötüm yorum alıyorum. Ancak bizim cinsel ilişkimiz çok iyi, artık bu kötülüğü yapmayı bıraksınlar” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Shane Burcaw isimli adam, SMA hastalığı nedeniyle 2 yaşından bu yana tekerlekli sandalyeye bağlı yaşıyor. Kas hastalığından mustarip olan adam, aradığı aşkı yıllar sonra Hannah Aylward’de buldu. Ancak ikilinin evliliği, çeşitli zorbalıklara maruz kaldı.

SÜREKLİ KÖTÜ YORUMLARDA BULUNUYORLAR

Instagram hesaplarını aktif olarak kullanan çift, birlikte çekildikleri fotoğrafları sık sık bu hesaptan yayınlıyorlar. Fakat ikilinin ilişkilerini eleştiren kişiler, fotoğrafların altına kötü yorumlarda bulunuyor. Bu kişiler, Hannah’ın güzel bir kadın olduğunu ve Shane’nin onu hak etmediğini öne sürüyor.



GELEN YORUMLARA SONUNDA İSYAN ETTİ

Hannah Aylward ise haklarındaki kötü yorumlara sonunda isyan etti. İngiliz basınına açıklamalarda bulunan genç kadın, kocasıyla cinsel hayatlarının çok iyi gittiğini ve bazı erkeklerin ‘O seni mutlu edemez’ şeklindeki sözlerini takmadığını belirtti.

“KENDİ VÜCUDUM KADAR ONUNKİNİ DE TANIYORUM”

Sözlerine devam eden Hannah, “Ona sadece cinsel ilişki isteyip istemediğini soruyorum. Daha sonra ise birbirimizi mutlu ediyoruz. Kendi vücudumu tanıdığım kadar, onun nelerden zevk aldığını da iyi biliyorum. Zorbalar artık bizi rahat bıraksın” dedi.

haberler.com


ETİKETLER Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45 Amerika Birleşik DevletleriCinsel İlişkiEngelliEvlilikHannah AylwardInstagramKas HastasıShane BurcawSMA Hastası
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri