*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ  (Okunma sayısı 1306 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ
« : Kasım 14, 2013, 02:31:39 ÖS »
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Türkiye'de belediyecilik deyince akla ilk gelen isimlerden birisinin Mehmet Özhaseki olduğunu söyledi. Kurtulmuş ayrıca, Kayseri'de yapılan belediyecilik hizmetlerinin Kayseri'yi dünya şehirleri arasına soktuğunu belirtti.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığınca düzenlenen 'Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu'na katılmak üzere Kayseri'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile İl Başkanı Ömer Dengiz'in de yer aldığı ziyarette Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını değerlendiren Prof. Dr. Kurtulmuş, Başkan Mehmet Özhaseki'nin Türkiye'de belediyecilik denildiğinde ilk akla gelen isimlerden olduğunu söyledi. Başkan Özhaseki'nin yaptığı hizmetlerle Kayseri halkının gönlünü fethettiğini dile getiren Kurtulmuş, "Kayseri'ye yapılan hizmetler kendisini gösteriyor. Kayseri dünya şehirleri ile rekabet edebilir bir şehir haline geldi. Belediyecilik hizmetleri şehirlerin rekabet unsurunu artıran en önemli etkenlerden biri. Kayseri'de böylesine başarılı belediye hizmetlerinin olması Kayseri ekonomisinin ileriye gitmesine vesile oluyor" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u Kayseri'de görmekten memnuniyet duyduklarını belirtti. Şehirlerde kıyasıya rekabet yaşandığını ifade eden Başkan Özhaseki "Bu rekabette geride kalmamak gerekiyor" dedi. Kayseri için belediyenin faaliyet alanı dışındaki hizmetlerle de yakından ilgilendiklerini vurgulayan Başkan Özhaseki, bu anlamda çeşitli çalışmalar yaptıklarını kaydetti ve düzenlenen ekonomik forumun önemli olduğunu söyledi.


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler : hücresi naklinin aksine, hem donörün hem de hastanın hücreleri mini-nakilden sonra bir süre için hastanın vücudunda bulunur. Donörün hücreleri kemik iliğinin kan üretmeye başladığında, graft-versus-tümör (GVT) ve antikanser ilaçları ve/veya radyasyonla yok edilememiş