*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ALİ İSMAİL KORKMAZ DAVASININ KAYSERİ'YE ALINMASI  (Okunma sayısı 1469 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
ALİ İSMAİL KORKMAZ DAVASININ KAYSERİ'YE ALINMASI
« : Kasım 14, 2013, 02:15:10 ÖS »
ALİ İSMAİL KORKMAZ DAVASININ KAYSERİ'YE ALINMASI



Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kayseri İl Başkanı Aykutalp Avşar, 2 Haziran'da Eskişehir'de öldürülen Ali İsmail Korkmaz'la ilgili davanın Eskişehir'den Kayseri'ye alınmasını eleştirerek, ''Bu davayı, Eskişehir gibi, Kayseri gibi, Türkiye'nin diğer bütün illerine götürseniz yine aynı sonuçla karşılaşacaksınız. Bu mahkemeden çıkacak hukuksuzluğunuza karşı Haziran direnişçileri, 20 Kasım'da Kayseri Adliyesi önünde buluşacak'' dedi.

TGB İl Binası'nda bir basın açıklaması yapan TGB İl Başkanı Avşar, ''Haziran direnişi sırasında Ali İsmail Korkmaz'ı öldüren katillere karşı yeni bir mücadele başlatmış bulunmaktayız. 2 Haziran gecesi Eskişehir'de sokak ortasında Ali İsmail'i acımasızca döverek öldüren katillerin mahkemesi provakasyon bahanesiyle Eskişehir'den Kayseri'ye alındı. Ama biz esas korkularını biliyoruz. Eskişehir'de Ali İsmail gibi yiğitleri bağrında besleyen bir direniş şehrinde bu davanın görülmesi zorlaşacaktı. Kayseri'ye taşıyarak eylemselliği önleyeceklerini sandılar ama yanılıyorlar. Kayseri halkı Haziran direnişinde nasıl meydanlara indiyse, yine Ali İsmail için de o gün Adliye önünde seferber olacaktır. Bu davayı, Eskişehir gibi, Kayseri gibi Türkiye'nin diğer bütün illerine götürseniz, yine aynı sonuçla karşılaşacaksınız. Bu mahkeme okyanus ötesinde görülmedikçe kurtuluşunuz yok. Bizim 'Her Yer Taksim, Her Yer Direniş' sloganımızı hafife almış olmalısınız. 20 Kasım'da bu sloganın sıcaklığını ensenizde hissettireceğiz'' ifadelerini kullandı.


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler :  genellikle donöre herhangi bir belirgin sorun oluşturmaz. Kemik iliğinin alındığı bölge bir kaç gün boyunca şiş ve sert olabilir ve donör kendisini yorgun hissedebilir. Birkaç hafta içerisinde, donörün vücudu bağışlanan iliğin yerini doldurur; ancak donörün düzelmesi için gereken