*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ  (Okunma sayısı 1610 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ
« : Kasım 14, 2013, 01:58:29 ÖS »
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ



Kayseri’de düzenlenen Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu için Kayseri’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş; Adana Valisi, Başbakan ve Bülent Arınç arasında yaşananlar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, “Adana’daki zaten şık olmayan bir olay” diyerek, “Böylesine önemli bir günde oranın miting alanına dönüştürülmüş olması sakıncalı bir durum. Zaten Sayın Vali kendisi de kabul ediyor. Ağzından çıkan söz hiç de hoş olmamıştır. Türkiye’yi bu anlamda rencide etmiştir. Keşke bu olay olmasaydı ve bu gerginlik yaşanmasaydı. Adana Valimiz de bu sözü ağzından çıkarmamış olsaydı” dedi.

Kurtulmuş, Başbakan ve Bülent Arınç arasında geçen sıkıntı ile ilgili olarak ise, “Sayın Arınç’ın sözlerine gelince, Sayın Başbakanımız gerekli olan hususu altını çizerek çok net bir şekilde söyledi. AK Parti büyük bir mücadelenin içindedir; Türkiye’yi daha ileriye götürmek bakımından önemli bir mücadele veriyor. Türkiye bu anlamda fevkalade hassas bir dönemden geçiyor. AK Parti’yi bir araya getiren kadrolar başta Sayın Başbakanımız, Sayın Arınç ve bütün arkadaşlarımız olmak üzere tesadüfen bir araya gelmiş olan insanlar değildir. Bir menfaat dolayısıyla bir araya gelmiş olan insanlar değildir. Bir hedef, bir Türkiye sevdası için bir araya gelmişlerdir. Herhangi bir şekilde bir yanlış anlaşılma varsa oturulur ve konuşulur. AK Parti’yi çatırdatmaya, AK Parti’nin içinde birtakım hesaplaşmalara yol açmayı sağlayacak hususu kimse beklemesin. Böyle bir gayretin içinde kimsenin olmaması gerekir. Bunları çok büyütmemek gerekir. Bunlar siyasetin doğasında olan şeylerdir” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, "Sayın Arınç’ı görevden alın, Adana Valisi’ni hükümet sözcüsü yapın” tavsiyesinin hatırlatılması üzerine ise Numan Kurtulmuş, “Sayın ana muhalefet başkanı kendi programına baksın. Önünde Cumhuriyet Halk Partisi’ni de bekleyen çok zor bir süreç var. Seçimlere hazırlansınlar. Böyle hükümete ayar vermek veya kinayeli sözler söylemek çok şık şeyler değil. Hükümet ne yapacağını biliyor” cevabını verdi.


Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler : Nakil için kemik iliği nasıl alınır? Kemik iliği naklinde kullanılan kök hücreler kemiğin ilik adı verilen sıvı merkezinden gelir. Genel olarak, "hasat" adı verilen kemik iliği elde etme prosedürü Kemik iliği nakli'nin tüm üç tipinde benzerdir (otolog, sinjeneik, allojeneik). Donöre,