*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Atasoy, Elektrik Şirketi Genel Müdürü Oldu  (Okunma sayısı 1734 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Atasoy, Elektrik Şirketi Genel Müdürü Oldu
« : Ağustos 02, 2012, 10:34:42 ÖÖ »


İller Bankası Genel Müdürü iken emekli olan Hidayet Atasoy, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ (KCETAŞ) Genel Müdürlüğü´ne getirildi.

Atasoy, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki´nin de katıldığı törende, eski Genel Müdür Şadi Büyükkeçeci´den görevi devraldı.
     Özhaseki, törende yaptığı konuşmada, yaklaşık 100 yıllık geçmişe sahip şirkette birçok kişinin emeği bulunduğunu vurguladı. Kendisinin 14 yıldır şirkette görev yaptığını belirten Özhaseki, şöyle konuştu:
     ´´Burada herkes taş üstüne bir taş daha koymak için gayret etti. Şirketimiz, Türkiye´deki elektrik dağıtım şirketleri içerisinde önemli bir mevkiye gelmiş durumda. Son dönemde yeniden imtiyaz hakkı aldığımız gibi aynı zamanda Kayseri için en önemli olan olay gerçekleşti. Özelleştirmedeki yüzde 20´lik satışlardan Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli payı aldığımız için şu anda yüzde 51´lere gelmiş durumdayız. Bu şirketin söz hakkı Kayseri´de, Kayserililer´de. Başbakan´ın imzasından çıktı. Bu bir kazançtır.´´
     Şadi Büyükkeçeci´nin özel işleri dolayısıyla şirketten emekliliğini istediğini ifade eden Özhaseki, Büyükkeçeci´ye hizmetleri için teşekkür etti.
     Genel Müdür Hidayet Atasoy da iyi bir noktadayken kendi işi için emekli olduğunu belirterek, ´´Emekliliğim resmileşmeden düzenimi kurmak istemiştim. Herkes memleketini çok sever ama biz Kayserililer biraz fazla seviyoruz. Burada doğmasa da dedesi bile Kayserili olsa, bir Kayseri aşkı vardır. Kayseri´nin mevcut yönetimi, siyasi ve bürokratik yapısıyla Türkiye ile mukayese edilmeyecek derecede çıta yüksek, nitelikli ve ahenkli. İnşallah mahcup etmeyiz´´ diye konuştu.

kayserigundem.com