*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Lokman Çağırıcı Altın Kızları Makamında Konuk Etti  (Okunma sayısı 443 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Lokman Çağırıcı Altın Kızları Makamında Konuk Etti
« : Haziran 11, 2021, 03:43:29 ÖÖ »
Lokman Çağırıcı Altın Kızları Makamında Konuk Etti



Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Polonya’da düzenlenen Para Atletizm Avrupa Şampiyonası’ndan 7 madalyayla dönen Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Takımı sporcularını makamında konuk etti. Altın kızları tebrik eden Çağırıcı, “Onlara verilen imkanın ürüne dönüştüğünü görmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

30 Mayıs – 7 Haziran arasında Polonya’nın Bydgoszcz şehrinde düzenlenen Para Atletizm Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Takımı yurda döndü. Polonya’daki yarışmalarda toplam 7 madalya kazanan Hamide Doğangün, Zübeyde Süpürgeci ve Zeynep Acet, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti. Milli sporculara Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Fatma Şahin, antrenör Ömer Cantay ve milli sporcu Hamza Doğan da eşlik etti.

Kendileriyle gurur duyuyorum

Engelli milli sporcuları çiçeklerle karşılayan Çağırıcı, onları makamında ağırladı. Başarılarından dolayı sporcuları tek tek kutlayan Çağırıcı, “Takımımız Avrupa Şampiyonasında göğsümüzü kabarttı. Sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum. Onlara verilen imkanın ürüne dönüştüğünü görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Şampiyonada derece alan sporcularımız şimdi ara vermeden hızlı bir kamp sürecine girecekler. Eylül ayında Tokyo’daki olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecekler. Kendilerine orada da başarılar diliyorum” dedi.

Tokyo’ya da damga vuracağız

Sporculardan Zübeyde Süpürgeci, verdiği destekten dolayı Başkan Çağırıcı’ya teşekkür ederken Hamide Doğangün de “Altın Kızlar olarak Tokyo’ya da damga vuracağız” diye konuştu. Polonya’daki turnuvada T54 kategorisi kadınlar 100 metre finalinde yarışan Zübeyde Süpürgeci, 16.83’lük derecesiyle Avrupa rekoru kırarak birinci olmuş ve altın madalya kazanmıştı. Süpürgeci’nin bir de ikincilik derecesi bulunuyor. Bunun yanında Hamide Doğangün 3 gümüş ve Zeynep Acet de 2 bronz madalya kazanmıştı.

bagcilar.bel.tr


ETİKETLER Bağcılar BelediyesiBağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor KulübüHamide DoğangünLokman ÇağırıcıPara Atletizm Avrupa ŞampiyonasıZübeyde Süpürgeci
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri