*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Yazar Sermet Gök Hayata Şiirlerle Tutundu  (Okunma sayısı 3318 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Yazar Sermet Gök Hayata Şiirlerle Tutundu
« : Şubat 18, 2014, 03:56:25 ÖS »
Engelli Yazar Sermet Gök Hayata Şiirlerle Tutundu



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlarımızın yazı ve şiirlerinden oluşan yayınlarına bir yenisini daha ekledi. Engelli vatandaşlarımıza bu konuda büyük kolaylık sağlayan Büyükşehir Belediyesi’nin kültür yayınları, engelli şair Sermet Gök’ün eserlerinden oluşan "41 Şiir 41 Damla" adlı şiir kitabının tanıtımını yaptı.
 
Gölcük Kervansaray Kültür Merkezi’nde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım organizasyonuna Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve yazarın ailesi ile yakınları katıldı.
 
Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasına yazarın şiir kitabından bir kıtayı okuyarak başladı. Başkan Karaosmanoğlu, "Güzel bakan güzel görür ve güzel işler yapar. Sermet Gök kardeşim de onlardan biri. Kendisine destek verdik. Onun mutluluğuyla mutlu oluyoruz” dedi. Herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Biz bütün özel kardeşlerimize ilgi gösteriyoruz. Yazarımıza da başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.
 
12 yaşında iken geçirdiği bir kaza sonucu yürüme yeteneğini kaybeden, 4,5 yıl boyunca hastanede tedavi gördüğü sırada yazmaya başlayan Sermet Gök, yıllardır büyük zevkle yazdığı ve ruh dünyasından yansıyan şiirlerini okuyucularla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor. 1955 Gölcük doğumlu olan Gök, küçük yaşlardan itibaren zamanının büyük bölümünü yazarak değerlendirip, küçük yaşam alanındaki uçsuz bucaksız dünyası ile herkese örnek oluyor.
 
08.02.2014 - İHA


Anahtar Kelimeler : Altına su koydum der ya da ne bileyim hele bi demi çöksün der.