*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Katie Price Engelli Oğlu için Yardım İsteyince Tepki Topladı  (Okunma sayısı 805 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Katie Price Engelli Oğlu için Yardım İsteyince Tepki Topladı



İngiliz model ve şarkıcı Katie Price, sosyal medya hesabından eski futbolcu Dwight Yorke ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Harvey için bir paylaşımda bulundu. Price, Prader Willi Sendromu olan oğlunun vücut ağırlığının 184 kiloya ulaştığını belirterek, egzersiz aleti kiralamak için “Lütfen bana yardım edin” dedi. Estetik tutkunu olan ve sürekli tatile giden Price’a takipçileri tepki gösterdi.

Estetik operasyon yaptırmak için sık sık Türkiye’ye gelen Katie Price, henüz 18 yaşında olmasına rağmen 184 kiloya ulaşan oğlu Harvey için Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Price, Dwight Yorke ile birlikteliğinden dünyaya gelen Prader Willi Sendrumu olan oğlu için egzersiz aleti kiralamak istediğini söyledi.

YARDIM İSTEDİ

42 yaşındaki şarkıcı, Harvey’in kilolarından kurtulması için yaptığı paylaşımında “Biri bana yardım edebilir mi? Harvey için bir koşu bandı ve kürek çekme makinesi kiralamak istiyorum” dedi.

“KARANTİNADA HAREKET ETMESİ GEREK”

Katie Price, doğuştan engelli olan oğlunun karantina sürecinde evde hareket etmesi gerektiğini anlatarak, kendisine yardım eli uzatacak kişilerin kendisine mesaj atmalarını istedi.

ELEŞTİRİLDİ

Price’ın oğlu için yaptığı yardım çağrısı, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Takipçileri, şarkıcının yaptırdığı estetik operasyonları ve çıktığı lüks tatillerini hatırlatarak oğlu için bir egzersiz aleti alamamasına tepki gösterdi.

HABERTURK.COM
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri