*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Alanya ve Haydarpaşa Open Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası Düzenlendi  (Okunma sayısı 605 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Alanya ve Haydarpaşa Open Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası Düzenlendi



Türkiye’nin ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen Alanya Open ve Haydarpaşa Open Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvaları’nda kupalar 27 Kasım günü sahiplerini buldu.

Club Mega Saray Otel sponsorluğunda Antalya Megasaray Tenis Akademisi’nde yapılan turnuvalarda, Türkiye’nin yanı sıra 28 ülkeden toplam 65 tenisçi mücadele etti.

Sporcuların, 2021 yılına ertelenen 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için puan kazanma şansına sahip olduğu organizasyonlarda ülkemizi; kadınlarda Büşra Fatma Ün, Ebru Sulak, Nurşen Şen, erkeklerde ise Emirhan Toper, Oğuzhan Güneş, Yunus Emre Arslan, Ahmet Kaplan, Uğur Altınel, Fatih Karataş, Turan Akalın, Hakan Güngör’den oluşan toplam 11 tenisçimiz temsil etti.

Organizasyonlarda müsabakalar kadınlar, erkekler, junior ve quad olmak üzere toplam 4 kategoride gerçekleştirildi.

Haydarpaşa Open’da junior kategorisi final maçında Emirhan Toper, İngiltere’den Ben Bartram’ı 6-2 ve 6-2’lik setlerle 2-0 yenerek birinci oldu. Genç tenisçimiz Emirhan, Alanya Open’da ise Bartram’a 6-1 ve 7-5’lik setlerle 2-0 yenilerek ikincilik elde etti.

Alanya Open çift kadınlar kategorisinde Büşra Ün ve Japon partneri Saki Takamuro, Fairbank-Morch ikilisini 7-5 ve 6-4’lük setlerle 2-0 mağlup ederek birinciliğe ulaştı.

Müsabakaların ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara kupaları verildi.

tbesf.org.tr
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri