*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bursa’da Kısa Boylu Engelli Çiftin Mutfakları Boylarına Göre Yenilendi  (Okunma sayısı 409 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Bursa’da Kısa Boylu Engelli Çiftin Mutfakları Boylarına Göre Yenilendi



Bursa’da boyları 105 ve 120 santim olan evli çift, kendilerine uygun mutfak bulamadığı için sıkıntı yaşıyordu. Büyükşehir belediyesinin talimatıyla o çifte boylarına uygun mutfak tezgahı ve dolapları yapıldı.

Boyları kısa olduğu için normal mutfakları kullanamıyor, iskemleye çıkmak zorunda kalıyorlardı. Yeni evli çift için Bursa Büyükşehir Belediyesi özel mutfak üretti.

Ahmet Karadeniz 105, eşi Özge ise 120 santim boyunda çift iki ay önce evlendi. Bursa’nın Demetevler Mahallesi’nde yaşamaya başladı. Ancak en büyük sorunları normal mutfak bulamamalarıydı. Çiftin bu sorunu basına yansıyınca devreye Bursa Büyükşehir Belediyesi girdi. Karadeniz çiftine 3 gün içinde boylarına uygun bir mutfak yapıldı. Yeni mutfağına kavuşan Özge Karadeniz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırladı.

CnnTürk



Etiketler : hikâyeler Braille yazının geleceği Yapay ses teknolojisi ve kaydedilmiş kitaplar ve kayseri belgeler karşısında braille yazının avantajları ve dezavantajları Braille müzik Braille yazı ve turizm
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri