*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yokuş Aşağı İnerken Duramayan Engelli Kişi Ölümden Döndü  (Okunma sayısı 471 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Yokuş Aşağı İnerken Duramayan Engelli Kişi Ölümden Döndü



İzmir'de yokuş aşağı inerken kontrolünü kaybeden tekerli sandalyedeki engelli adamın yardımına, durumu gören bir vatandaş koştu. Yaşlı adamın durdurulduğu o anlar kamera ile kaydedildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde, tekerlekli sandalye ile yokuş aşağı inerken duramayan yaşlı adam, bir vatandaşın müdahalesi ile durabildi. Yaşlı adamın kurtarıldığı anlar bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

ÇIĞLIKLARINA KOŞTU

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Altındağ Mahallesi'nde meydana geldi. Yaşlı bir adam tekerlekli sandalye ile caddede inerken kontrolünü kaybetti. Bir kişinin çığlık atması üzerine Berkay Atış (22) isimli bir kişi caddeye fırlayarak müdahalede bulundu. Atış'ın müdahalesi sonucunda, yaşlı adam durduruldu.

KAMERA KAYITTAYDI

Yaşanan anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, olayı fark eden Berkay Atış iş yerinden çıkarak yola çıkıyor, yokuş aşağıya tekerlekli sandalye ile gelen yaşlı adamı yaptığı müdahale ile durduruyor. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler, sosyal medya kullanıcıları tarafından taktir topladı.

Kaynak: AA  17 Eylül 2020
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri