*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ALS Tedavisi Gören İş İnsanı Suna Kıraç Hayatını Kaybetti  (Okunma sayısı 505 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
ALS Tedavisi Gören İş İnsanı Suna Kıraç Hayatını Kaybetti



Uzun süredir ALS tedavisi gören iş insanı Suna Kıraç, 79 yaşında vefat etti. Koç Üniversitesi, Koç Okulu ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın kuruluşuna öncülük eden Kıraç, 2010 yılına kadar Koç Topluluğu içerisinde üst düzey görevlerde bulunmuştu.

Koç Holding, topluluğun kuruluş yıllarından 2010 yılına dek şirkette çeşitli liderlik görevleri üstlenen Suna Kıraç'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Koç Holding yaptığı yazılı açıklama ile holdingin kurucusu Vehbi Koç'un kızı Suna Kıraç'ın hayatını kaybettiğini paylaşarak, başsağlığı mesajı yayımladı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Cumhuriyetimizin değerleriyle yetişmiş, gerek iş gerekse toplumsal hayatta başardıklarıyla ülkemizin sanayi, eğitim, kültür ve sanat alanlarında gelişmesine önemli katkılar sunan, Topluluğumuzun kuruluş yıllarından 2010'a kadar çeşitli liderlik görevleri üstlenen, Koç Üniversitesi, Koç Okulu ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın kuruluşuna öncülük eden Sayın Suna Kıraç'ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Sayın Suna Kıraç'ı emanet ettiği değerlere bağlı kalarak, ilham veren, vizyoner ve öncü kişiliği ile her zaman hatırlayacağız ve unutmayacağız. Acımız çok derin. Başımız sağ olsun."

GÜLER SABANCI: HEPİMİZE ÖRNEK OLDU

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Koç Holding Kurucusu Vehbi Koç'un kızı ve iş insanı Suna Kıraç'ın vefatına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Kıraç'ı kaybetmekten büyük üzüntü duyduğunu aktardı.

Kıraç'ın ailesine ve Koç Topluluğu'na başsağlığı dileyen Sabancı, şunları kaydetti:

"Koç Grubu'nda çok önemli ve başarılı sorumluluklar üstlenen bir yöneticiydi. Kadınların çalışma hayatına katılması ve sorumluluk alması konusunda hepimize örnek olmuştur. Sosyal duyarlılığı çok yüksek olan, özellikle çağdaş eğitimle ilgili vizyoner çalışmaları sayesinde başta Koç Üniversitesi, Koç Okulları ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı olmak üzere birçok değerli kurumu hayatımıza kattı."

Sabancı, dostluğunu her zaman arayacağını belirttiği Suna Kıraç'ın, kıymetli anılarında ve geride bıraktığı başarılı kurumlarda her zaman yaşayacağını belirtti.

Kaynak: NTV  15 Eylül 2020



Etiketler : diyalizle yaşam engelliler derneği kayseri etcez dedi ve idrara çok sıkışıktı ultrasona ğirdiğinde böyle bir durum yaşayan varmı aranızda günaydın nakil ilaçlarınızı buzdolabında mı
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri