*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ÖSYM 11 Ekim'de Yapılması Planlanan EKPSS Sınavını Erteledi  (Okunma sayısı 490 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
ÖSYM 11 Ekim'de Yapılması Planlanan EKPSS Sınavını Erteledi



Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile ilgili olarak  açıklama yaptı.

ÖSYM'nin internet sitesinde bulunmakta olan açıklamada, 11 Ekim'de yapılması planlanan EKPSS ile ilgili olarak, Sağlık Bakanlığı "Koronavirüs Bilimsel Danışma Kurulu"nun sınavın ilerleyen bir tarihte gerçekleştirilmesi konusundaki önerisini açıkladı. ÖSYM Yönetim Kurulunca tarihin yeniden belirlenerek adaylara ve kamuoyuna duyurulacağı bildirildi. Açıklamada, sınav için ek başvuru ile kuraya katılacak adayların müracaat tarihlerinin de sınav tarihine göre yeniden düzenlenerek duyurulacağı kaydedildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile ilgili olarak bugun şok bir açıklama yaptı ÖSYM'nin internet sitesinde bulunmakta olan açıklamada, 11 Ekim'de yapılması planlanan EKPSS ile ilgili olarak, Sağlık Bakanlığı "Koronavirüs Bilimsel Danışma Kurulu"nun sınavın ilerleyen bir tarihte gerçekleştirilmesi konusundaki önerisini açıkladı. ÖSYM Yönetim Kurulunca tarihin yeniden belirlenerek adaylara ve kamuoyuna duyurulacağı bildirildi. Açıklamada, sınav için ek başvuru ile kuraya katılacak adayların müracaat tarihlerinin de sınav tarihine göre yeniden düzenlenerek duyurulacağı kaydedildi.

Kaynak: kamusaati.com  9 Eylül 2020



Etiketler : kayseri çalışmayan böbrekler yerinde bırakılır yeni böbrek ise kasık bölgesine takılır ek görsel ayarları izle ve kaydır'a gir büyültmek için tıkla sesini aç izle ve kaydır'a bir büyültmek için
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri