*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bakan Selçuk Huzurevlerinde Bulunan Yaşlılarla Bayramlaştı  (Okunma sayısı 506 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Bakan Selçuk Huzurevlerinde Bulunan Yaşlılarla Bayramlaştı
« : Ağustos 08, 2020, 02:40:06 ÖÖ »
Bakan Selçuk Huzurevlerinde Bulunan Yaşlılarla Bayramlaştı



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, pandemi süreci sebebiyle ülkemizin dört bir tarafından Huzurevlerimizde misafir ettiğimiz yaşlılarımızın bayramlarını video konferans yöntemiyle kutladı.

Daha önce de 10 Mayıs 2020 tarihinde huzurevlerimizde kalan yaşlılarımızın Anneler Gününü aynı şekilde kutlayan bakan Selçuk, 25 ilden 33 huzurevi sakiniyle teker teker görüşerek Kurban Bayramlarını kutladı.

Zoom üzerinden gerçekleşen bayramlaşmada muhtelif huzurevlerinden 33 yaşlımızla bir araya gelen Bakan Selçuk, koronavirüs nedeniyle bu bayram yüz yüze görüşemediklerinden dolayı üzüntü duyduğunu belirtti. Bakan Selçuk, “Bu bayram yanınızda olamadık, sizi kucaklayamadık, ellerinizi öpemedik. İnşallah gelecek bayramları sarılarak, hep beraber oluruz. Siz bizim için kıymetlisiniz.” dedi.

Koronavirüsle hep beraber mücadele edileceğinin altını çizen Bakan Selçuk, “Virüs en çok sizi etkiliyor diye sizi korumak istiyoruz. Önlemlerimiz biraz sıkı olabilir ama çoğu sizi korumak için. Ne zaman vatandaşlarımız maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyarsa biz de size olan kurallarımızı esnetmeye başlarız. İnşallah bu salgın bitince birlikte bocce oynayalım.” Diyerek yaşlılardan söz aldı.

Huzurevlerimizde misafir ettiğimiz büyüklerimizin ayrı ayrı hal ve hatırlarını soran Bakan Selçuk,  onları da dinledi. Görüşmeye katılan büyüklerimiz; durumlarının iyi olduğunu, alınan tedbirlerden ve verilen hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek sayın Bakan’la görüşmenin kendileri için değerli olduğunu belirttiler.

Muğla’da huzurevinde kalan 73 yaşındaki Emel Bıçakcıoğlu isimli sakinimiz: “Allah hepinizden razı olsun. Bizler bize sağlanan imkânlardan çok memnunuz. Bu bakım Avrupa’da yok. Size çok teşekkür ederiz.” diyerek duygularını dile getirdi.

Bakan Selçuk görüşmenin sonunda, huzurevlerinde görev yapan personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yaşlılarımıza selamlarını iletti. Kaynak: AA  7 Ağustos 2020



Etiketler : parasal hareketlerinizi büyük bir gizlilik prensibi içinde de yürütebileceksiniz merkür kayseri burcunuza geçiş yapacak ve ocak kadar burcunuzda seyahat edecek merkür sizi daha kocasinan
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri