*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Niksar Belediyesi Yaşlıların Bayram Temizliğini Yapıyor  (Okunma sayısı 464 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Niksar Belediyesi Yaşlıların Bayram Temizliğini Yapıyor
« : Temmuz 30, 2020, 02:59:16 ÖS »
Niksar Belediyesi Yaşlıların Bayram Temizliğini Yapıyor



Tokat'ın Niksar ilçesinde belediye ekipleri tarafından, 65 yaş üzeri yaşlı, engelli, bakıma muhtaç ve evde tek başına yaşayan vatandaşların evlerinde bayram temizliği yapılıyor.

Niksar Belediyesinin 'Evde Temizlik Hizmeti Projesi' kapsamında, dini bayramlar öncesi yaşlıların evlerindeki temizlik çalışması bu senede devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi engelli, yaşlı ve evde tek başına yaşayan vatandaşların evlerinde belediye tarafından oluşturulan ekiplerce temizlik çalışması yapılıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmesi için evlerini temizleyerek kişisel bakımlarını yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın mutlu olması için sosyal belediyecilik anlayışımızla çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA  27 Temmuz 2020



Etiketler : başlayabilir geçmişte kalan adalet ve devletle ilgili konular gündeme gelebilir çok geride bıraktığınız bir ilişki yeniden karşınıza çıkabilir ve sosyal paylaşım ağları ile sizi bulabilir bilinçaltınızda
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri