*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Düzce'de Halk Otobüsü Akülü Araç ile Çarpıştı  (Okunma sayısı 445 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Düzce'de Halk Otobüsü Akülü Araç ile Çarpıştı
« : Temmuz 30, 2020, 02:32:26 ÖÖ »
Düzce'de Halk Otobüsü Akülü Araç ile Çarpıştı



Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsü, şehir içinde yolcularını alıp yoluna devam ettiği sırada yaşlı adamın kullandığı akülü araç ile çarpıştı. Kazada yaşlı adam yaralandı.

Kaza, Düzce'de kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre E.A., idaresindeki 81 FS 026 plakalı Mercedes marka körüklü otobüs, Gazhane Caddesi üzerinde bulunan otobüs durağından yolcu almasının ardından seferine devam etmek istediği sırada K.A. idaresindeki akülü engelli arabası ile çarpıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar yaşlı adamın yardımına koştu. Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekipleri yaranan yaşlı adama olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. 89 yaşındaki K.A. ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Bu esnada otobüste yolcu olarak bulunan vatandaşlar Düzce Belediyesi tarafından tahsis edilen yeni bir otobüs ile yolcuklarına devam etti. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA  21 Temmuz 2020



Etiketler : geçiş yapacak ve kayseri kadar seyahat edecek tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek isteklerinize hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir geçtiğimiz belsin
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri