*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak'tan Canlı Yayın  (Okunma sayısı 627 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak'tan Canlı Yayın
« : Mayıs 01, 2020, 05:22:54 ÖÖ »
Engelli Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak'tan Canlı Yayın



2017 yılında Kocaeli/Gölcük’te 17 Ağustos depreminde sular altında kalan kente dalış yaparak ikinci dünya rekorunu kıran, Dünya Engelliler Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak, Koronavirüsü (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sosyal medya canlı yayınında hayat hikâyesi ve felsefesini anlattı.

Dünya Engelliler Serbest Dalış Rekortmeni, TEDX konuşmacısı, Yazar Ufuk Koçak, instagram canlı yayınında söyleşi gerçekleştirdi. Kovid-19 tedbirleri kapsamında Sosyal medya hesabından yapılan söyleşiye Trakya Üniversitesi sağlık kültür spor daire başkanlığı koordinatörü Dr. Öğrt. Üyesi. Anıl Öztürk, eşlik ederken, Dünya serbest dalış rekortmeni Ufuk Koçak, hayat hikâyesini anlattı. Koçak, 1999 yılında yaşanan Gölcük depreminde 3 gün göçük altında kalarak iki bacağını kaybettiğini ardından kendisine her şeye rağmen önce hayat devam ediyorsa önce yaşayacaksın dediğini anlattı. Koçak katıldığı söyleşide: “ yavaş yavaş hastane sürecini atlattım, yurt dışına çıktım. Almanya’ya gittim, orada ayaklarım yeniden yapıldı. Yirmi yaşında yeniden yürümeyi öğrendim, yeniden adım atmayı. Eskiye göre hala yavaşım ama şöyle kafamı kaldırıp dünyaya baktığım zaman, hiçbir ağaç büyümek için acele etmiyor, hiçbir domates kızarmak için acele etmiyor” şeklinde konuştu. Kariyeri başarılarla dolu olan Koçak, 2014 yılında Antalya/Kaş’ta Dünya Engelliler Serbest Dalış Rekorunu kırarken, 2017 yılında Kocaeli/Gölcük’te 17 Ağustos depreminde sular altında kalan kente dalış yaparak ikinci dünya rekorunu kırdı.

13.04.2020 - edirneahval.com



Etiketler : kayseri hedef için değil birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak eğitim için de aynı şekilde ise derece ikizler burcunda bir ay kocasinan