*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelli Sürücülerin Araçlarına Uyarıcı Stickerler Yapıştırdı  (Okunma sayısı 765 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İşitme Engelli Sürücülerin Araçlarına Uyarıcı Stickerler Yapıştırdı



Trafikte sıkıntı yaşayan işitme engelli sürücülerin diğer araçlar tarafından kolaylıkla anlaşılabilmesi için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda işitme engelli araçlarına takılan uyarıcı stickerlar takılmaya başlandı. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof.Dr. Recep Toparlı, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Orhan Gürbüz ve işitme engelliler katıldı.

Rektör Danışmanı Prof.Dr. Recep Toparlı, "Sayın müdürümüzün ve Sayın Başkanımızın himmetleriyle artık işitme engelli kardeşlerimiz için diğer sürücüleri uyarıcı yapıştırmalar hazırlandı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Trafiğe çıkan hemşerilerimiz; bu işitme engelli amblemini gördüğünü zaman, işitme engelli olduğunu anlayınız, onlara destek olunuz, hepimiz engelli adayıyız" dedi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Orhan Gürbüz, işitme engellilerin bu konuda daha rahat araç kullanacaklarını ifade etti.

Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın ise, "Gerek işitme engelliler gerekse fiziksel ve görme engelli kardeşlerimizin engelleri kaldırmak, onlara hizmet etmek adına Belediye Başkanlığımız her türlü imkanı seferber etmekte ve edecektir. Trafikte işitme engelli kardeşlerimize kolaylık sağlamak adına belediye ekiplerimizin çalışmalarıyla bu stickerları hazırladık. İnşallah işitme engelli kardeşlerimizin trafikte yaşadıkları sıkıntıların önüne geçecektir" dedi.

İşitme engelliler de uygulamada emeği olanlara teşekkür etti..

20.02.2017 - DHA



Anahtar Kelimeler : KAYSERİ SİNDELHÖYÜK KASABASI CAMİKEBİR MAHALLESİ CAMİİ MİNARE GUSÜLHANE VE MÜŞTEMİLATINI YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ