*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: EBED 4'üncü Olağan Üstü Kongresinde Yönetim Güven Tazeledi  (Okunma sayısı 718 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
EBED 4'üncü Olağan Üstü Kongresinde Yönetim Güven Tazeledi



Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği'nin 4'üncü olağan üstü kongresinde yönetim kurulu güven tazeledi.

Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği'nin (EBED) 4'üncü olağan üstü kongresinde yönetim kurulu güven tazeledi, denetim kurulu değişti, federasyon ve konfederasyon olabilmek için tüzük değişikliği yapıldı.

EBED'in 4'üncü Olağanüstü Kongresi'nde Tüm Engelliler Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Fiziksel Engelliler Federasyonu Genel Başkanı Nedim Kılıç divan başkanı, Sündüz Göktepe ve Melek Ayka da katip üyeliklere seçildi. Konfederasyon ve federasyon kurmak veya kurulu olanlara üye olmak için yönetim kuruluna yetki verildi. Kongreye katılan Edirne İşitme Engelliler Derneği sahip oldukları malları EBED'e bağışlayıp, kendi-lerini fes ederek derneğe üye olacaklarını belirtti.

Genel Başkan Nedim Kılıç: “Engellinin engelsizden farklı olmadığını, toplum içinde herkesle eşit olduğunu hissetmesini istiyoruz. Konfederasyonumuzun hedefleri bunlardır. Farkındalığı yaratmak istiyoruz. Biz istiyoruz ki engelli birey kendi işyerini, atölyesini açabilsin, iş adamı olabilsin, eğitimini alabilsin. Bizim savaşımız bunlar için. Engellinin üretebilmesini istiyoruz. Anadolu'da bir tabir vardır, elden gelen öğün olmaz, olursa vaktinde bulunmaz. Onun için o elden gelen öğünü bizim pişirebilmemiz, üretebilmemiz gerekir. EBED'in bu yönde faaliyet gösterdiği hususunda gerek basın gerekse kamuoyu aracılığı ile bilgi sahibiyiz. Kendilerini her konuda destekliyoruz” dedi.

EBED üyesi Sosyal Gelişim Uzmanı Melek Akya yönetim kurulunda görev aldı. Melek Akya kendisinin de özel gereksinimli bir kızı olduğu için engelli bireylerin sorunların teorikte ve pratikte iyi bildiğini belirterek, “Ekonomik, sosyal ve kültürel yönden sıkıntı içinde bulunan kişi, grup ve topluluklara sorunlarını tanıyıp çözümlemelerin-de sahip oldukları olanakları kullanma ve çevre-deki olanakları araştırma ve yararlanma konusun-da yardımcı olmak için eğitim aldım. Bilgi ve tecrübelerimi EBED çatısı altında paylaşmak istiyorum” diye konuştu.

Kongrede yapılan oylamada yönetim ve denetim kurulları şöyle oluştu:

Yönetim Asıl

1- Cengiz Gültekin       

2- Dilek Kaynak       

3- Gökhan Bal           

4- Mehmet Abdü       

5- Melek Akya       

Yönetim Yedek

1- İlknur Ulu

2- Gürcan Uysal

3- Mehmet Ali Ayaydın

4- Zafer Tükel

5- Mustafa Şimşek

Denetim Kurulu Asıl

1 - Olcay Kocakaya

2- Denizhan Kurt

3- Hanife Bozkurt

Denetim Kurulu Yedek   

1- Tuğba Özkan   

2- Nurcan Evsen

3- Berkan Özkan

 Yönetim ve denetim kurulu önümüzde günlerde kendi arasında görev dağılımı yapacak.

18.10.2016 – hudutgazetesi.com


Anahtar Kelimeler : ateş ederek öldürmeye çalışıyosunuz Head Soccer Kafa futbolu Traffic Racer Bilmeyen yoktur İslash Şekilleri keserek küçültüyorsunuz Blood Glory Gladyatör oyunu