*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yıldırım Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü 1. Lig’e Yükseldi  (Okunma sayısı 1092 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Yıldırım Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü 1. Lig’e Yükseldi



Yıldırım Belediyesi Bursa Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü, Görme Engelliler B1 Futbol 2. Lig'inde şampiyon olarak 1. Lig'e yükseldi.

Görme Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Görme Engelliler B1 Futbol 2. Lig 2. devre karşılaşmalarında Yıldırım Belediyesi Bursa Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü şampiyon oldu. Kırşehir'de düzenlenen organizasyonda başarılı bir performans gösteren Yıldırımlı görme engelliler, 28 puanla şampiyon olarak 1. Lig'e yükseldi. Yıldırım Belediyesi Bursa Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü, oynadığı 14 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken 13 gol atıp kalesinde 6 gol gördü. En yakın rakibinin 1 puan önünde ligi 28 puanla bitiren şampiyon ekip, önümüzdeki sezon Görme Engelliler B1 Futbol 1. Lig'inde mücadele edecek.

Yıldırım'ın spor şehri olması yolunda kazanılan lig şampiyonluğunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Spora gönül vermiş engelli kardeşlerimize verdiğimiz destek neticesinde takımımız önemli bir başarıya daha imza attı. Daha önce Türkiye şampiyonlarında dereceleri bulunan görme engelli futbol takımımız 2 sene içerisinde elde ettiği başarılı sonuçlarla 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Futbolcularımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

23.09.2016 - İHA