*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: CHP Esenler İlçesi Engelliler Komisyonundan Kahvaltılı Buluşma  (Okunma sayısı 636 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
CHP Esenler İlçesi Engelliler Komisyonundan Kahvaltılı Buluşma



Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçesi engelliler komisyonu, Esenler’de faaliyet gösteren (Beş) engelli derneğin Başkanı ve temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

CHP Esenler engelliler komisyon başkanı Memet Gülden ve komisyon üyelerinin organize ettiği kahvaltılı toplantı,  Esenler’deki Sivas Divriği Ovacık köy derneğinde gerçekleşti.  Sabah kahvaltısına, CHP Esenler ilçe Başkan yardımcılarından, Musa Aslan. Güler Kurtulmuş, Alikemal Akyüzlü, Naci Toprak katıldı. Zihinsel engelli dernek başkanı Ali Şimşek, ortopedik engelli derneği kurucularından Şenol Baş, görme engelli derneği başkan yardımcısı Mustafa Arala ve yönetim kurul üyelerinin yanı sıra CHP İl engelli komisyon başkanı Aydoğan Arslanca, CHP Üsküdar engelli komisyon başkanı Esra Öztürk ve yerel basın mensupları katıldılar.

Kahvaltılı toplantıda engelli derneklerinin ve engelli yurttaşlarımızın sorunları görüşüldü ve sorunların çözümü konusunda önem arz eden konular ele alındı. Önümüzdeki günlerde, geniş kitlelerin katılımı ile ve geliri engellilerimiz yararına olacak olan bir kermes düzenlenmesine karar verildi.

“GELİN ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM"

 CHP Esenler engelliler komisyon başkanı Memet Gülden; “CHP Esenler  engelliler komisyonu olarak geliri engelliler derneğine kalacak olan kermese il ve ilçe yöneticilerimizle destekleri doğrultusunda ve  herkesimi kapsayacak olan böyle bir kararı altık. Sizlerden geniş katılımlı bir komisyon kurarak destek olmanızı istiyoruz. Kermesten elde edeceğimiz gelirin beş engelli derneğimize eşit bir şekilde dağıtılacaktır.

Yalnız CHP’lilerin değil Esenler’de yaşayan tüm duyarlı insanlarımızın bu projeye katkı sunarak, engellilere destek olmasına çağrıda bulunacağız. Bu birlikteliğimiz engelleri birlikte aşmak olacak. Belgi de bu kermes, engelsiz bir ortamın meşalesinin yakılarak ilklerin başlangıcı olacaktır.  Her birimiz bir gün engelli olabiliriz. Bunu aklımızdan hiç çıkarmamamız gerekir. Bu insanlar bizim ayrılmaz bir parçamızdır, bizim kardeşimiz ve yarımızdır. Arkadaşlarımızın çoğunluğu sonradan engelli olmuşlardır. Bizler insan olarak onların her zaman yanında olmalıyız, onlara destek olmalıyız” dedi.

Daha sonra engelli dernek başkanları birer konuşma yaparak, yapılacak olan kermesten memnun olduklarını belirttiler.

22.08.2016 - 7-24esenlerhaber.com