*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: AMPUTE FUTBOL TAKIMI ŞEHİT KAMİL´İ 4-0 MAĞLUP ETTİ  (Okunma sayısı 5771 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
AMPUTE FUTBOL TAKIMI ŞEHİT KAMİL´İ 4-0 MAĞLUP ETTİ
« : Ocak 11, 2016, 04:20:49 ÖS »
AMPUTE FUTBOL TAKIMI ŞEHİT KAMİL´İ 4-0 MAĞLUP ETTİ



Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol takımının Şehit Kamil Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı izledi.3 haftadır galip gelemeyen Melikgazi Ampute Takımı karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak galibiyet hasretine son verdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol takımının Şehit Kamil Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı izledi.3 haftadır galip gelemeyen Melikgazi Ampute Takımı karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak galibiyet hasretine son verdi. Teknik heyet ve futbolcular Başkanımızın ayağı uğurlu geldi. Maçımızı izleyerek bizlere verdiği moral ile bizim için önemli olan bu maçtan galip ayrılarak şansızlığımızı yendik. Bundan sonraki haftalarda galibiyet serimiz sürerek dediler.

 BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´IN AYAĞI UĞURLU GELDİ

 Ampute Futbol Süper Ligi´nde mücadele eden Melikgazi Belediyespor Argıncık 2. Nolu sahada Şehit Kamil Belediyespor´u konuk etti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine karşı çok üstün bir futbol ortaya koyan temsilcimiz ilk yarıda bulduğu 3 ikinci yarıda bulduğu 1 golle sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Karşılaşmayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kulüp Başkanı Faruk Şahin ile birlikte izledi. Teknik heyet ve futbolcularla yakından ilgilenen ve gerek futbol takımının gerekse basketbol takımının maçlarını yakından takip ettiğini başarılarını her zaman alkışladığını belirten Başkan Büyükkılıç, “Engelleri tanımayacağız. Hayata tutunmak için spor en önemli uğraştır. Bu futbol, basketbol, kayak bazen yüzme bezende kültürel bir faaliyet olabilir. Burada önemli olan kazanmak kaybetmek değildir. Önemli olan centilmenlik, dostluk arkadaşlıktır. Elbette bir mücadele veriliyor, iyi olanında kazanmasını diliyoruz. Kulüp Başkanımız Sayın Faruk Şahin´e teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”dedi.

Başkan Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi sadece şehrin fizik olarak güzelleşmesi ile ilgili belediye çalışmaları ile değil sosyal kültürel ve sportif alanda kısacası her alanda toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalar yapmaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın başbakanlığı döneminde çıkarttığı yasalarla Melikgazi Belediyesi olarak amatör spora destek oluyor, sporcularımıza ve kulüplerimize sahip çıkıyoruz. Melikgazi Belediyesi Sporun ve Sporcunun Yegane Dostudur.”

BİR GALİBİYETTE TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMINDAN

Deplasmanda Aydın Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının konuğu olan Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı rakibini 49 sayı gibi tarihi bir farkla 81-32 mağlup ederek camiaya büyük sevinç yaşattı.


Kaynak kayserigurhaber.com ulaşmak için tıklayın.