*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Melikgazi Belediyesi BESK'te Moraller Yerinde..  (Okunma sayısı 2704 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Melikgazi Belediyesi BESK'te Moraller Yerinde..
« : Ocak 08, 2016, 04:05:10 ÖS »
Melikgazi Belediyesi BESK'te Moraller Yerinde..



Melikgazi Belediyesi BESK, hem ampute futbol hem de tekerlekli sandalye basketbol branşlarında bu hafta yine zorlu mücadelelere çıkıyor.

20 Aralık Pazar Günü ampute futbol takımı İstanbul'da Yeditepe'ye konuk olurken, tekerlekli sandalye basketbol branşında ise Muş Engelliler'i kendi evinde ağırlayacak.

Karşılaşmalara ilişkin konuşan kulüp basın sözcüsü Bilal Öztürk şu ifadelere yer verdi;

"Takımlarımız bu haftasonu çıkacakları müsabakaların hazırlıklarına devam ederken, her iki takımımızda hedef mutlak galibiyettir. Sporcularımızın, teknik heyetimizin müsabakalar da alınacak galibiyete inançları tam ve moralleri oldukça yerindedir. Pazar gün ki müsabakası için hazırlıklarını cuma günü yapacağı son idmanla tamamlayacak olan ampute futbol takımımız pazar günü deplasmanda saat 14.00 de çıkacağı maç saatini beklemeye çekilmek üzere İstanbul'a hareket edecek. Öte yandan, kendi evimizde taraftarımız karşısına çıkacak olan tekerlekli sandalye basketbol takımımız perşembe, cuma ve cumartesi günü yapacağı idmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye çekilecek. Çanakkale Zafer'inden sonra morallerin son derece yerinde olduğu tekerlekli sandalye basketbol takımımız 20 Aralık Pazar günü saat 14.00 de Talas kapalı spor salonunda Muş Engelliler'i ağırlayacak ve bu maçı da galibiyetle sonuçlandırarak zorlu ligin ilk yarısı bitimine son 4 maç kala rahat şekilde ilerlemeyi hedeflemektedir. Evimizde oynacağımız bu zorlu müsabaka da Kayserilileri Talas kapalı spor salonunu doldurmaya bekliyoruz. Haydi Kayseri Göster Desteğini."


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.