*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kazanan Dostluk Oldu  (Okunma sayısı 2618 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kazanan Dostluk Oldu
« : Ocak 08, 2016, 03:47:03 ÖS »
Kazanan Dostluk Oldu



Melikgazi Belediyesi BESK tekerlekli sandalye basketbol takımı ile Erciyes Üniversitesi Engelsiz Kalpler'i dostluk maçında bir araya geldi. Maç 38-38 berabere biterken kazanan dostluk oldu. Maç sonrası günün anısına Besyo öğrencileri engelli sporculara madalya takdim ettiler..

Düzenlenen dostluk maçı sonrası konuşan Melikgazi Belediyesi BESK basın Sözcüsü Bilal Öztürk şunları söyledi ; 3 Aralık Dünya Engelliler günü ve Besyo öğrencileri topluma hizmet dersi final projeleri kapsamında düzenlemeyi planladığınız ancak maç programımız nedeniyle bugüne kalan bu güzel dostluk maçında emeği geçen başta Erciyes üniversitesi öğretim görevlisi Hasan Aksoyak ' a ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Bugün farkındalık yaratmak ve öğrenci arkadaşlarımızın topluma hizmet dersi için öğrenci arkadaşlarımızında sandalye'ye oturarak tekerlekli sandalye basketbolu oynadığı güzel bir maç yaptık. Maçta kazanan sadece ve sadece dostluk oldu.

Engelsiz kalpler grubu arkadaşlarımıza ve Erciyes Üniversitesi Besyo bölümü yetkililerine tekrar teşekkür ediyoruz. Gerek antrenman ziyareti, gerek bizlerle birlikte maç yapmaları ve maç sonrası bize anlamlı hediyeleri bizleri oldukça sevindirmiştir. Bu tür organizasyonların devam etmesi ve engelli sporcularında desteklenmesinin devamını diliyor ve bugün yanımızda olan öğrenci arkadaşlarımıza derslerinde ve mesleklerinde başarılar diliyoruz. Teşekkürler engelsiz kalpler.. Engelsiz Kalpler grubu Sözcüsü Zeynep Akbulut ise şunları söyledi ; Bize kapılarını açtıkları için, antrenman saatlerinden bize ayırdıkları için Melikgazi belediyesi BESK tekerlekli sandalye basketbol takımına teşekkür ederiz.

Başta bu projeyle bize böyle güzel şeyler yapma fırsatı veren Hasan Aksoyak hocamıza daha sonra da Melikgazi belediyesi BESK sporcularına çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir organizasyon oldu bizler için misafirperverlikleri bizi çok mutlu etti. Kazanan dostluk oldu böyle güzel dostluklar edindiğimiz için çok şanslıyız. Kendilerine maçlarında başarılar diliyoruz, inşallah birincilikle sezonu kapatmalarını diliyoruz.


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.